HomeEducacióUna seixantena de persones participen en la tercera Taula socioeducativa d’Amposta

Una seixantena de persones participen en la tercera Taula socioeducativa d’Amposta

Una seixantena d’agents socioeducatius van formar part de la tercera Taula socioeducativa d’Amposta. Una trobada on professionals d’àmbits com l’educació formal i no formal, la salut, els serveis socials i de protecció a la infància o d’entitats socials i culturals, a més de personal de l’Ajuntament, van treballar al voltant del Pla Local d’Infància i Adolescència d’Amposta (PLIA).

La jornada de treball va servir per a traslladar als professionals els resultats de la fase de diagnosi del Pla Local d’Infància i Adolescència, que s’ha efectuat de forma participativa amb la implicació dels diferents centres educatius, l’alumnat i els professionals tant dels centres com dels recursos tècnics de la ciutat. Serà de la fase de diagnosi d’on sorgiran les necessitats d’aquest sector de la població, a partir de les quals es crearan un seguit de propostes tant des del consistori com de les altres administracions que prenen part en l’àmbit socioeducatiu. Tanmateix, i per engegar la següent fase, durant la trobada també va tenir lloc un taller de propostes sobre els diferents temes que havia tractat el Pla.

La Taula socioeducativa d’Amposta és una trobada d’agents de diferents sectors de la ciutat que es va constituir al setembre de l’any passat, impulsada per les àrees de Drets Socials i Ciutadania, Serveis Socials i Salut, Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Amposta, amb l’objectiu de sumar l’expertesa dels diferents tècnics i la implicació de la ciutadania per potenciar els factors de protecció i minorar els factors de risc per millorar la vida dels infants, adolescents i joves d’Amposta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 47

Últimes notícies

-->