HomeSense categoriaUna tortosina, Maribel Pinyol, millor informadora túrtistica de Catalunya durant el 2019

Una tortosina, Maribel Pinyol, millor informadora túrtistica de Catalunya durant el 2019

La informadora turística de l’Oficina de Turisme de Tortosa, Maribel Pinyol Rodríguez, ha sigut escollida com la millor informadora turística de Catalunya durant el 2019. Així ho ha establit la direcció general de Turisme de la Generalitat de Catalunya entre totes les oficines adscrites a la Xarxa d’Oficines de Turisme del país, en el marc de la quarta edició del premi TIC Hostmanship Award.

El reconeixement a Pinyol en destaca la trajectòria professional, que va començar al 2004, així com la reconeguda implicació al turisme de Tortosa. Pinyol s’ha mostrat agraïda per la distinció, que reconeix la dedicació que en tot moment ha tingut en la promoció del patrimoni tortosí i també del territori ebrenc.

Aquest matí, el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Sisco Pepió, l’ha felicitat a l’Oficina de Turisme de Tortosa, situada al complex modernista de l’antic escorxador, actual Museu de Tortosa. Durant la visita, també han conegut el nou espai Kids Corner habilitat a la mateixa Oficina de Turisme de les Terres de l’Ebre, que gestionen de manera compartida l’Ajuntament de Tortosa i la direcció general de Turisme. L’espai està pensat perquè els infants que visiten l’equipament puguen entretindre’s amb jocs i amb elements de lleure, mentre els acompanyants adults obtenen informació.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

65 + = 73

Últimes notícies