HomeSocietatUna trentena de dones emprenedores rep assessorament personalitzat per als seus negocis...

Una trentena de dones emprenedores rep assessorament personalitzat per als seus negocis gràcies a un nou programa de la Diputació de Tarragona

Una trentena de dones emprenedores del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès ha rebut assessorament personalitzat i concret per als seus nous negocis gràcies al programa de la Diputació de Tarragona ’Xarxa, Formació i Suport per a Dones Emprenedores’. És la primera vegada que l’ens supramunicipal organitza aquesta proposta formativa adreçada exclusivament a dones emprenedores de la demarcació que tenen un nou projecte per engegar, impulsar o consolidar. El nou programa formatiu, que es va iniciar al maig, s’ha tancat aquest dimecres amb una sessió participativa al Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus.

Foto: Cedida

La nova proposta formativa ha constat de 12 jornades que han combinat trobades presencials amb dinàmiques de grup per establir vincles i crear sinèrgies entre les participants i formacions en línia sobre habilitats personals, creativitat, comunicació i màrqueting o gestió emprenedora, entre d’altres. Per últim, el programa s’ha completat amb un servei d’assessorament gratuït personalitzat, concret i específic per a cadascun dels projectes, sempre i quan s’hagi complert amb els mínims d’assistència.

Amb l’objectiu de crear una comunitat d’emprenedoria femenina a la demarcació i facilitar i donar visibilitat als seus projectes, el programa ‘Xarxa, Formació i Suport per a Dones Emprenedores’ forma part de l’oferta d’iniciatives de suport a la cultura emprenedora que organitza la Diputació de Tarragona.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies