HomeTerres de l'EbreUna trentena de famílies de l'Aldea han participat en el 'cafè en...

Una trentena de famílies de l’Aldea han participat en el ‘cafè en família’ que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre

El ‘Cafè en família’, és un espai de trobada impulsat pel Servei d’Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal del Baix Ebre per compartir i aprendre sobre l’educació dels fills, que durant els darrers dos mesos ha tingut lloc a l’Aldea i han participat una trentena de famílies del municipi.

El conseller comarcal Antoni Gilabert i l’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, van entregar els diplomes als participants en l’última sessió, els quals van manifestar la voluntat de continuar les sessions del ‘Cafè en família’ amb una periodicitat mensual.

Aquestes trobades han tingut lloc al Punt Jove de l’Aldea i durant les set sessions, les tècniques del SIS han contribuït a reforçar les relacions familiars i han ajudat a gestionar situacions quotidianes i resoldre conflictes. La comunicació, la rutina, l’acord, l’estimació i l’equivocació són algunes de les temàtiques que s’han abordat en aquestes trobades. L’èxit de participació ha fet que s’organitzessen dos grups, un els dilluns i l’altre els dimarts.

El SIS ja ha organitzat enguany el ‘Cafè en Família’ en altres municipis de la comarca: Deltebre, Roquetes, l’Ametlla de Mar i el Perelló. El Consell Comarcal programarà aquesta activitat a tots els municipis del Baix Ebre i la previsió és que a principi d’any es realitze a l’Ampolla.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 68 = 78

Últimes notícies