HomeSense categoriaUna vintena d’alumnes participen en el curs de monitores de lleure organitzat...

Una vintena d’alumnes participen en el curs de monitores de lleure organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre

BAIX EBRE // Una vintena d’alumnes participen en el curs de monitors i monitores de lleure que  organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre i té lloc al Centre Cívic de Ferreries, a Tortosa.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura; el conseller  comarcal de Joventut, David Poy i el regidor de Joventut de l’Ajuntament de  Tortosa, Domingo Tomàs, han fet aquest matí la inauguració del curs, que  s’organitza amb la col·laboració de la Fundació Gentis i el suport de la direcció  general de Joventut.  

Aquesta formació permet l’obtenció del diploma de monitor o monitora d’activitats  d’educació en el lleure infantil i juvenil i s’emmarca dins la normativa de la  Generalitat de Catalunya, que regula l’accés a les titulacions exigides per a  desenvolupar activitats amb menors de 18 anys (campus, campaments, casals,  colònies, camps de treball, activitats extraescolars, etc.). Es tracta de 150 hores  lectives que tindran lloc del 12 al 23 de juliol i els participants després hauran de  fer la formació pràctica. 

El curs prepara l’alumnat per a intervenir de manera educativa en activitats de  lleure infantil i juvenil, i el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar aquestes  activitats en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les  tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en  valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 49 = 55

Últimes notícies