HomeSense categoriaUns 800 esportistes seran guardonats a Roquetes en la gala dels XVI...

Uns 800 esportistes seran guardonats a Roquetes en la gala dels XVI Premis Esportius del Baix Ebre

El pavelló poliesportiu de Roquetes serà l’escenari el dissabte 14 de desembre de la gala dels Premis Esportius Baix Ebre que enguany arriba a la setzena edició.

Es tracta d’un esdeveniment molt consolidat i únic a Catalunya per les seves característiques en guardonar i reunir en un mateix dia a esportistes escolars i federats de la comarca que han obtingut durant la passada temporada com a mínim un pòdium en competició territorial, nacional, estatal i internacional tant en l’àmbit individual com d’equips. Aquesta circumstància farà que enguany els premis, organitzats pel Consell Comarcal i el Consell Esportiu del Baix Ebre, apleguen a uns 800 esportistes de més de 30 modalitats esportives diferents. Entre tots els guardonats s’escollirà el millor esportista o equip en edat escolar del 2019, també el millor esportista federat en edat escolar i el millor esportista absolut de la comarca del Baix Ebre.

A les tres grans distincions s’afegiran els premis a la promoció esportiva de la comarca del Baix Ebre, a la millor entitat pels seus èxits esportius, a la millor entitat per la seva tasca de promoció esportiva, a l’empresa o entitat pel seu patrocini, al millor col·laborador esportiu, a la millor tasca tècnica o docent en el camp de l’esport, el premi fai-play a l’esportivitat, el reconeixement al millor esdeveniment esportiu de l’any, i el premi especial a la promoció esportiva de la comarca.

Tots els guardons específics seran decidits per un jurat qualificador que també atorgarà una sèrie de mencions especials. El llista de tots els premiats es pot consultar a www.cebaixebre.cat

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 62 = 72

Últimes notícies