HomeEsportsVictòria d'Agnès Abella i Llorenç Sales al circuit Running Sèries disputat a l'Ampolla

Victòria d’Agnès Abella i Llorenç Sales al circuit Running Sèries disputat a l’Ampolla

Llorenç Sales i Agnès Abella es van imposar en la segona prova del circuit Running Sèries, disputat a l’Ampolla, amb les opcions de dos recorreguts de 10 i 5 quilòmetres.

El galerenc de la UA Montsià, Llorenç Sales, ja recuperat de la seua lesió, es va imposar en la cursa llarga amb participació de prop d’un centenar d’atletes, amb un temps de 32:40, seguit del seu germà Enric, amb 35:24, i en tercera posició Ramon Pons, 35:47. En la categoria d’absoluta femenina, el primer lloc va ser per Agnès Abella, 44:14, per davant de Rosana Fort, 45:31, i d’Anna Serra, 45:53. En la carrera de 5 quilòmetres, amb 86 participants, la victòria en la categoria d’absolut masculina va ser per Carlos Herreras,16:06, seguit de Laureano Panisello, 17:03, i Josep Ramon Sanahuja , 17:21. En la categoria d’absolut femení, les primeres van ser Ruth Martí, 21:54, seguida de Clàudia Giménez Ferreres i Clàudia Ferré, amb 22:22 i 23:10, respectivament.