HomeEsportsVictòria en el darrer sospir del CH l'Ampolla a Sant Ildefons que...

Victòria en el darrer sospir del CH l’Ampolla a Sant Ildefons que li permet seguir invicte

Amb la treballada i meritòria victòria al pavelló de Sant Ildefons davant el CH Rapid Cornellà, el HC Ampolla segueix invicte i empatat al primer lloc amb el CH Martorell B. Precísament el pròxim dissabte s’enfrontaran els dos equips amb el lideratge en solitari en joc, a les 21:00 hores al pavelló de l’Ampolla.

El partit amb el Rapid de Cornellà va ser d’infart, davant un equip local amb molt d’ofici i que tenia molt ben estudiats els punts fort del conjunt del Baix Ebre.

Partit amb predomini de les defenses per les dos bandes, tal com es reflecteix al marcador. Una primera part per oblidar per part del HC l’Ampolla, que es va veure sorprés per la intensitat de l’equip contrari, amb uns últims 15 minuts difícils de gestionar, ja que només van marcar un gol (del 5 a 8 del minut 15, a l’11 a 9 del descans), amb moltes imprecisions, pilotes perdudes i tirs errats.

A la segona part l’Ampolla va sortir amb més intensitat en defensa, i amb més encert atacant, encara que fins al minut 15 no van poder igualar el resultat, 16 a 16, i els últims 15 minuts van ser complicats amb constants empats, i alternances amb un gol favorable a cadascun dels equips, on els petits detalls van ser decisius com una pilota robada de Cristina amb gol al contraatac que suposava el 22 a 23. Quan faltava 1 minut i mig, Ana sota els tres pals, va realitzar una aturada decisiva, que hagués significat l’empat a 23.

D’altra banda la sang freda de Judit en tirar el penal des dels 7 metres, a pocs segons per finalitzar el partit va suposar la victòria 24 a 23. Aquest resultat ha decantat la victòria cap a l’Ampolla en una segona part no apta per als que pateixen del cor.

Cal destacar a totes les jugadores convocades, que van demostrar que formen un bloc molt compacte, lluitant les que estaven a la pista i animant amb força les que estaven a la banqueta, i entre totes aixecant un partit que se’ns havia ficat molt costa amunt.

Club Handbol l’Ampolla: Ana Lopez (6 aturades), Lídia Zaragoza (1), Andrea Haro (2), Yaiza Ferré (3), Fani Caballé, Cristina Tortajada (3), Júlia Calduch (3), Olimpia Colomines, Aina Zaragoza (1), Mar Mauri, Gemma Polo, Judit Tortajada (4), Andrea Garcia (5), Emma Vicente (1), Monica Martí i Patri Cao (1).