HomeSetmanari l'EBRE 1.000La celebració del 20è aniversari de l'EBRE durarà dotze mesos, amb un...

La celebració del 20è aniversari de l’EBRE durarà dotze mesos, amb un calendari ple d’activitats

Amb motiu del 20è aniversari de l’aparició del Setmanari l’EBRE, que arribarà el pròxim mes de novembre tot just un mes després de la sortida del número 1.000, l’empresa editora Setmanari l’EBRE SL ha decidit celebrar-ho com es mereix, i no dixar-ho únicament en la festa d’aniversari d’una data, la del 30 de novembre de 2021.

Amb  el compromís adquirit des del primer moment de servei públic a través d’un mitjà de comunicación privat, es vol aprofitar la celebración per a traslladar a la societat  ebrenca  diversos missatges, vinculats a explicar els valors de tenir una premsa de proximitat compromesa i forta. L’equip del setmanari, doncs, està treballant per a completar un atractiu programa d’activitats.

Entre les previsions, hi ha la intenció de fer diversos debats monotemàtics amb personalitats rellevants del territori, exposicions i xerrades a escoles i instituts; tot això, amb la voluntat de parlar del paper que ha tingut, i continua tenint, la premsa de proximitat a casa nostra, per a recordar la rellevància de la premsa escrita al nostre territori, i, en especial, a la ciutat de Tortosa durant el segle passat, i l’efervescència actual de mitjans que són producte dels nous hàbits de consum.

Es publicarà el Llibre d’Estil del Setmanari l’Ebre, que aplegarà els trets més generals de la varietat tortosina. Encara que els periodistEs són els responsables de la informació, els assessors lingüístics hi tenen una corresponsabilitat, ja que de l’aplicació o no de les recomanacions generals de la informació en depèn també un model de llengua més o menys encertat, com sostenen alguns experts.

A principis del 2022 el Setmanari L’EBRE acollirà una de les jornades descentralitzades, amb motiu de la celebració del 40è aniversari de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, una trobada pensada per als associats de l’ACPC, amb representants de les publicacions del territori, i públic en general, per a explicar en profunditat les activitats i actuacions de Premsa Comarcal i conèixer de primera mà les seues inquietuds i propostes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 47

Últimes notícies