HomeSocietatVídeo · Així ha caigut l'estelada de Jesús

Vídeo · Així ha caigut l’estelada de Jesús

Els operaris de les obres de la nova rotonda de l’eix de l’Ebre que regularà l’accés a l’EMD de Jesús (Tortosa) van deixar caure l’estelada de l’entrada al poble sense cap mena de cerimonial ni contemplacions. A les imatges que circulen per les xarxes socials es pot apreciar el moment que una màquina retro excavadora fa caure a terra el pal sense abans haver despenjat la senyera, un fet lamentat per alguns internautes que han criticat la manca de sensibilitat a l’hora de traure un element carregat de simbolisme.

La nova rotonda de la C-12 o eix de l’Ebre a Jesús, que substituirà la complexa regulació amb semàfors per a entrar i sortir del poble, estarà previsiblement operativa a finals d’estiu, entre agost i setembre, si es compleixen els terminis d’obra. L’actuació inclou també un nou vial des de la rotonda de la Casilla, al mateix eix de l’Ebre, per a canalitzar tot el trànsit local d’accés al camí de Masets de Pinyol en unes millors condicions de seguretat viària.

L’obra respon a una petició expressa de l’EMD, que el 2016 ja va plantejar la necessitat de millorar la connexió amb una carretera tan transitada com la C-12, on la Generalitat, de fet, té prevista una ampliació en un carril (2+1) pràcticament des d’Amposta fins a Lleida.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies