HomeSocietatVÍDEO · Imatges de l'entronització de la Cinta a la parròquia del...

VÍDEO · Imatges de l’entronització de la Cinta a la parròquia del Roser de Tortosa

Aquest diumenge ha tingut lloc l’entronització d’una imatge en bronze de la Mare de Déu de la Cinta a la Parròquia del Roser de Tortosa.

El vídeo de Canal Terres de l’Ebre, que complementa aquesta informació, mostra diferents moments de l’emotiva jornada que ha servit per a beneir la imatge de bronze, de 50 quilos de pes i prop d’un metre d’alçada donada per la Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta. Es tracta d’una rèplica de l’escultura que Marco Augusto Dueñas va fer per ocupar l’espai central de la façana de la Catedral de Santa Maria. El mateix autor s’ha encarregat de la direcció i supervisió dels treballs tècnics de fundició de l’escultura als tallers “Bronces Artísticos” de San Fernando de Henares a Madrid.

Joan Bonfill, primer majordom de l’Arxiconfraria ha comentat que “seguiran en la divulgació de la fe als devots de la nostra Mare, i intentarem que la iniciativa d’avui la puguen prolongar en la mesura de les nostres possibilitats en els pròxims anys, i que la imatge de la Verge estigue present en cada una de les parròquies“.

Mossén Ramón Labernié, rector del Roser, acompanyat del prior de la Reial Arxiconfraria, mossén Josep Maria Membrado s’ha encarregat de presidir la cerimònia i beneir la imatge. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldesssa de Tortosa, Meritxell Roigé, així com de membres de la l’Arxiconfraria i la Cort d’Honor de la Cinta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

83 + = 91

Últimes notícies