HomeSense categoriaVídeo · Amposta organitzara activitats per visibilitzar i defensar les diversitats i...

Vídeo · Amposta organitzara activitats per visibilitzar i defensar les diversitats i la igualtat entre la ciutadania

MONTSIÀ // El 2021 serà l’any de la Diversitat a Amposta. Així ho va aprovar per unanimitat el ple ordinari. Es tracta d’un projecte transversal on s’hi sumen totes les àrees de l’Ajuntament, per incorporar la diversitats en tot allò que es fa i es programa.

Sota la marca Amposta Ciutat Diversa i l’eslògan La diversitatens enriqueix, cada mes, a partir d’aquest febrer, estarà dedicat a una diversitat i s’organitzaran activitats i accions per visibilitzar els col·lectius protagonistes d’aquesta diversitat així com també els reptes als quals s’enfronten i als que hem de donar resposta com a societat. El projecte clourà el mes de desembre amb la diversitat individual. Totes aquestes accions s’aniran concretant al llarg de l’any, també de la mà de totes les entitats i associacions del municipi i poden anar des de recomanacions de llibres des de la Biblioteca Sebastià J. Arbó, la programació d’una obra de teatre o l’organització d’una taula rodona de debat.

Els objectius d’Amposta Ciutat Diversa són que la ciutadania d’Amposta conegui les diferents diversitats i les reconegui com una oportunitat, que tot allò que s’impulsi des de l’Ajuntament i les diferents entitats i empreses incorporin la perspectiva de la diversitat, contribuir a eliminar barreres, limitacions, prejudicis, que determinats col·lectius pateixen pel simple fet de ser diversos i fomentar la igualtat entre tothom. “La voluntat és sembrar una llavor que ens permeti avançar cap a una societat més justa i més igualitària”, explica la coordinadora de l’àrea de Serveis Socials i Ciutadania, Assumpta Eixarch, “no només quedar-nos amb la part visible de les activitats públiques, sinó trobar espais i fomentar relacions que realment transformin la nostra societat”. 

 

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 53

Últimes notícies