HomePolíticaMònica Sales, número dos de Junts i Míriam Nogueras reivindiquen el desdoblament de...

Mònica Sales, número dos de Junts i Míriam Nogueras reivindiquen el desdoblament de la carretera N-420

TERRES DE L’EBRE // La diputada Míriam Nogueras acompanyada per la diputada Mònica Sales i la resta de candidats ebrencs que conformen la candidatura han visitat avui el Celler Cooperatiu de Gandesa.

La diputada de Junts per Catalunya ha manifestat novament el seu interès pels temes que afecten de manera directa la ciutadania de la Terra Alta. Nogueras ha reivindicat que «els catalans hem de tindre els recursos econòmics que els pertoca, que per això contribueixen a l’erari públic amb el pagament dels seus impostos. I per donar-los veu, la millor eina, per resoldre totes aquelles qüestions que són de relleu per a la nostra gent, és la independència del nostre país.»

Entre les obres que Junts ha demanat com de gran necessitat, hi ha el desdoblament de la carretera N-420, eix de comunicació vial bàsic per a gran part de les Terres de l’Ebre, especialment les dos comarques del nord. Aquest eix viari comunica la Terra Alta amb l’Aragó i amb la resta de Catalunya, i no cal dir que és una carretera molt transitada.

La visita de Míriam Nogueras ha finalitzat amb una roda de premsa a la seu del partit a la ciutat de Tortosa, lloc on la diputada ha tornat a fer èmfasi en la reivindicació de tracte just que els ciutadans ebrencs reclamen amb relació a la totalitat del país.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

70 + = 80

Últimes notícies