HomeTerres de l'EbreVídeo · Canal Terres de l’Ebre celebra el Nadal amb una programació...

Vídeo · Canal Terres de l’Ebre celebra el Nadal amb una programació molt especial

TERRES DE L’EBRE // La programació de Canal Terres de l’Ebre per a este Nadal arrenca este dijous, 24 de desembre, a les 21.30 h amb l’emissió del programa especial de L’Estret de Magallanes: el teu regal’ on els teleespectadors podran gaudir de la màgia, música, humor i moltes sorpreses més per  a celebrar l’arribada del Nadal.

A les 23.30 h, es podrà veure en directe la Missa del Gall des de Montserrat, una cita obligada per a tots aquells que vulguen donar de la manera més tradicional la benvinguda a les celebracions nadalenques.

El dia de Nadal, Canal Terres de l’Ebre també emetrà la Missa de Nadal des de Montserrat, a les 11 h, i un especial del Minut 91, a les 21.30 h, sobre les eleccions del Barça amb entrevistes als candidats Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa.

Per Sant Esteve, la programació comptarà amb l’emissió en directe a les 12 h de la Missa de Sant Esteve des de la Fatarella, i per la nit es podrà tornar a veure el premiat documental L’Aigua. Esclat de vida sobre la història de la Comunitat de Regants de l’Esquerra de l’Ebre.

 

La música, la protagonista de la programació

Durant estes festes, la música serà la protagonista a Canal Terres de l’Ebre amb l’emissió de diversos concerts com el de La Pegatina, diumenge 27 de desembre a les 22 h, el concert de La Banda Municipal de Tortosa per Festes de la Cinta, dimarts 29 de desembre a les 21 h, o el concert d’Any Nou de valsos i polques, divendres 1 de gener a les 19 h.

A banda de la música, durant tots estos dies de festes, els teleespectadors podran gaudir de les reemissions dels programes, reportatges, connexions i especials més destacats del 2020.

Igualment, com l’any passat, Canal Terres de l’Ebre oferirà programació infantil al matí de 8 a 10 h, i a la tarda de 16 a 17 h.

 

Objectiu, l’entreteniment

Per al dia dels innocents, dilluns 28 de desembre a les 21.30 h, Canal Terres de l’Ebre, conjuntament amb OK Productions, estrenarà Objectiu Innocent, un reality show molt especial rodat a Roquetes on 3 noies viuran una experiència amb moltes sorpreses que mai s’haguessen imaginat.

També per al dia de Cap d’Any, a partir de les 22.15 h, es podrà gaudir de l’especial de La Xarxa per a celebrar l’arribada del 2021 amb un concert posterior de Tony Manero.  

Els informatius es mantenen Malgrat l’aturada temporal de la programació habitual durant les festes nadalenques, Canal Terres de l’Ebre manté el seu informatiu de referència, L’Ebre Notícies, que continuarà amb les seves emissions regulars de dilluns a divendres, així com l’Al Dia. Territori Sénia, i l’Al Dia. Cap de Setmana. Cal destacar, també, que el dia 31 de desembre a les 20 h, L’Ebre Notícies oferirà un especial informatiu de 2 hores a les 20 h amb un resum de les notícies més destacades d’este any. Igualment el programa esportiu Tot l’Esport oferirà un resum amb les notícies esportives més destacades de l’any.

 

La Cavalcada de Flix, en directe

Com a novetat este any a la programació, el dimarts 5 de gener, es podrà seguir en directe a partir de les 18.15 h, la cavalcada de Reis de Flix. Igualment, el dia següent a les 8.30 h, i en reemissió durant tot el dia, es podran tornar a veure les cavalcades de Tortosa, Amposta, Alcanar i l’Aldea.

En definitiva, Canal Terres de l’Ebre oferix una àmplia i variada programació durant estes festes de Nadal amb l’objectiu d’oferir a tots els ebrencs els millors continguts audiovisuals mitjançant la televisió local, líder d’audiència a les Terres de l’Ebre i referència de les televisions locals de tot Catalunya. Tota la programació i horaris es poden consultar al portal www.ebredigital.cat o al servei de programació de la
televisió.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

14 + = 19

Últimes notícies

-->