HomeSocietatVídeo · El COPATE impulsa una campanya de promoció dels productes i...

Vídeo · El COPATE impulsa una campanya de promoció dels productes i serveis amb la marca Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera

El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) impulsa una campanya de promoció dels productes i serveis adherits a la marca Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera per tal de conscienciar la població local, però també la resta del país, del compromís que adquireixen les empreses acreditades amb el territori, la sostenibilitat i la responsabilitat social.

Concretament s’han editat 10 vídeos de diferents productes agroalimentaris, serveis turístics, allotjaments i restauració, que es difondran a través de les xarxes socials. Avui, el president del COPATE, Joan Alginet; el vicepresident del COPATE i responsable de la Reserva de la Biosfera, Ferran Rosich i el director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), Albert Salvadó, han presentat la campanya. L’IDECE ha finançat l’elaboració dels vídeos, que tenen una durada d’aproximadament 1 minut cadascun i que han anat a càrrec de l’assessor en comunicació corporativa Dídac Tomàs.

L’oli d’oliva, l’arròs, el vi, els cítrics i l’horta, l’aqüicultura i la pesca, la mel i els productes carnis són els productes del sector agroalimentari que apareixen en els vídeos, que han comptat amb la col·laboració dels cantautors Joan Rovira i Montse Castellà, la remera Aina Cid i l’atleta Llorenç Sales. També s’han editat vídeos per promocionar els serveis turístics, els allotjaments i la restauració. “Volem donar a conèixer que les empreses que treballen baix el segell de la Reserva de la Biosfera són empreses amb garanties de qualitat i amb un compromís social, amb la sostenibilitat i vers el territori”, ha explicat Rosich, que també ha apuntat que en l’actual context de crisi sanitària els consumidors haurien de prendre més consciència de la importància de la salut i de tenir cura de l’entorn. “És per això, que volem aprofitar l’avinentesa i donar major visibilitat a aquestes empreses i els seus productes, per apropar-los més al consumidor final”.

Albert Salvadó ha manifestat que “per a l’IDECE és una satisfacció poder col·laborar amb el COPATE per potenciar un projecte tan important per al territori com és la Reserva de la Biosfera Terres de l’Ebre i la seua marca, una marca en positiu que ha de servir per a projectar tant les Terres de l’Ebre com el seu producte agroalimentari i un model de turisme que aposta per la sostenibilitat. També ha agraït la col·laboració desinteressada de les personalitats ebrenques que han participat en la gravació dels vídeos”.

A més de la campanya a les xarxes socials, el COPATE farà difusió dels vídeos a través de les televisions locals i tant les empreses acreditades com el COPATE els podran utilitzar quan participen en fires agroalimentàries i turístiques. “Posem en marxa una acció simbòlica, juntament amb l’IDECE, molt convenient en el moment que estem vivint per tal de posar en valor la riquesa paisatgística, gastronòmica, tot el que representa el marc conceptual de la Reserva de la Biosfera”, ha explicat el president del COPATE, Joan Alginet. També ha remarcat que “cal aprofundir en una militància en l’activitat econòmica compromesa, sostenible, de territori, darrere d’una marca com és la de la Reserva Biosfera, amb una filosofia concreta, amb empreses que s’esforcen per fer de la seua activitat un compromís d’arrelament amb el territori”.

Finalment, ha remarcat la importància de generar complicitats, com la que s’ha establert entre el COPATE i l’IDECE per continuar dotant de valor a la Reserva de la Biosfera i a les seues empreses. Actualment, hi ha 160 empreses acreditades amb la marca Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera, una marca que encara està en fase de creixement.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies