HomeSense categoriaVídeo · La Ribera d’Ebre vol atreure el turisme familiar del mercat...

Vídeo · La Ribera d’Ebre vol atreure el turisme familiar del mercat català

RIBERA D’EBRE // El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre promou una campanya de publicitat per impulsar la descoberta dels principals recursos i valors de la comarca. Enguany, les accions s’han reforçat en col·laboració i de forma coordinada amb l’Associació d’Empresaris de Turisme Rural de la comarca, amb l’objectiu de frenar l’impacte de la situació generada per la crisi de la Covid-19.

D’acord amb el perfil de visitant que habitualment passa pels punts d’informació de la Ribera —que és majoritàriament català— la campanya es dirigirà al mercat interior i es posarà èmfasi en el turisme familiar. La Ribera d’Ebre és una comarca rural, no massificada, amb molts espais naturals i oberts on poder gaudir de l’activitat turística d’una forma tranquil·la i segura, que encaixen perfectament amb les demandes d’aquest tipus de públic.

Així, es realitzarà una campanya de publicitat multicanal, que integrarà la realització d’insercions publicitàries en premsa escrita o digital (preferentment mitjans especialitzats i de proximitat), baners a internet, falques de ràdio i emissió d’un espot per a les xarxes socials i televisions locals. L’espot audiovisual recupera imatges de campanyes anteriors però s’ha adaptat al nou context post-Covid-19. Les accions s’allargaran fins a la tardor.

 

Vídeo

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 53 = 59

Últimes notícies