HomeSense categoriaVídeo · L'Ajuntament de Roquetes finalitza les obres del consultori mèdic de...

Vídeo · L’Ajuntament de Roquetes finalitza les obres del consultori mèdic de la Raval de Cristo

BAIX EBRE // Amb la reobertura del consultori mèdic de la Raval de Cristo, les regidores de l’Ajuntament de Roquetes, han visitat les obres de millora del consultori mèdic de la Raval de Cristo, coincidint amb el retorn de l’activitat a les instal·lacions. 

Els serveis municipals acabaran de pintar i arranjar la resta de dependències existents completant la remodelació total del centre, aprofitant que els dijous no hi ha servei de consulta. 

Estes obres s’estan realitzant per mitjà de la subvenció del PAM 2020 amb un pressupost total de 352.000 €. 

La regidora de Qualitat de Vida, Cinta Garcia, ha explicat que “les obres de millora, que s’han fet a petició del CatSalut, han consistit en l’ampliació d’una consulta polivalent, l’adaptació dels lavabos per persones amb mobilitat reduïda i la millora de l’espai per al personal”. 

D’altra banda, la regidora d’Urbanisme i regidora del barri de la Raval de Cristo, Núria Altadill, ha destacat que “les obres del consultori s’han fet conjuntament amb les obres que s’estan portant a terme al Casal La Ravaleta, consistents en la millora acústica i tèrmica del local, la ubicació independent de les dependències de Correus a la primera planta del casal amb accés propi des de l’exterior, i que tot plegat donarà un millor servei als veïns de la Ravaleta”.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies