HomeSocietatVÍDEO · Una educadora social de la Torre de l'Espanyol presenta un...

VÍDEO · Una educadora social de la Torre de l’Espanyol presenta un quadern per lluitar contra el deteriorament cognitiu de la gent gran

RIBERA D’EBRE // El confinament i el distanciament social han agreujat el deteriorament cognitiu de la gent gran. Aquest fet ha portat a l’educadora social de la Torre de l’Espanyol, Mireia Saldaña, a publicar el llibre ‘Saludablement’. Aquest quadern proposa diferents exercicis d’estimulació cognitiva.

L’educadora social de la Torre de l’Espanyol, Mireia Saldaña, ha publicat el llibre Saludablement. Es tracta d’un quadern d’exercicis d’estimulació cognitiva per afavorir el manteniment de la memòria de la gent gran.

Saldaña treballa a la residència d’avis de Flix i abans de la pandèmia també impartia un curs de memòria per l’Associació de Dones de la Torre. Les activitats del quadern estan estructurades en 4 blocs: Memòria, Atenció i concentració; Llengua catalana i castellana; i Càlcul. A més, les activitats estan diferenciades segons el grau de dificultat, amb color verd, taronja o roig.

Tant l’Associació de Dones com la Mireia esperen amb moltes ganes poder reprendre el curs de memòria de cara al setembre. Per la seva banda, l’educadora social també ha destacat que el confinament i el distanciament social han augmentat el deteriorament cognitiu dels més grans. ‘Saludablement’ s’ha publicat amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el CERE.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 92

Últimes notícies