HomeSense categoriaXavi Rodríguez renuncia al càrrec de regidor de la CUP de Tortosa...

Xavi Rodríguez renuncia al càrrec de regidor de la CUP de Tortosa i el substituirà Sergi Arnau

TORTOSA // L’actual portaveu de la CUP Tortosa, Xavi Rodríguez, ha renunciat al càrrec de regidor a l’Ajuntament durant la sessió plenària celebrada este dijous. Segons ha detallat Rodríguez, la seua decisió ve motivada per una “qüestió política”, ja que, ara fa un any, durant la campanya electoral, ja van anunciar que en este mandat “abans dels dos anys es produiria un canvi”. A més, ha afegit que des del partit creuen que la política s’ha de fer des del “comú i no creiem en personalismes”, així que promouen els canvis cada quatre anys, fins a un màxim de vuit.

Així doncs, d’una banda Rodríguez ha complert “una promesa electoral que vam fer” i de l’altra “perquè és una línia que seguix la CUP arreu del país”. La número 2 de la candidatura, Andrea Sánchez, ha renunciat per motius laborals a agafar el relleu al consistori, i qui ho farà serà Sergi Arnau, el número 3 de la candidatura. Estos anys han estat una “experiència intensa” i també una “decepció” perquè durant estos cinc anys s’ha fet una “política de bloc en què no s’han escoltat les propostes de l’oposició”. “No m’havien dit mai tantes mentides, com m’han dit en estos últims anys de la meua vida, i quan vas agafant experiència les vas veient més”, ha afirmat. També ha detallat que durant estos anys “he entrat moltes instàncies que no se m’han contestat”, així com detalla haver-se sentit “menystingut”.

És per això que afirma que titlla d’haver sigut “defraudant no poder col·laborar en la ciutat perquè fas propostes i ni les estudien, així com pel tracte de menysteniment i mentides que es diuen d’una manera natural”. “Falta cultura democràtica”, afirma Rodríguez, que afegix “s’aproven mocions que després si l’alcaldessa no ho vol fer, no es compleixen i no passa res”. Tot això, però, no ha fet més que reforçar el seu pensament ideològic, ja que continua convençut que “els canvis han de venir des del carrer, no des de dins de les institucions”. “Política en seguiré fent, però ara des d’altres espais”, ha conclòs. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 5

Últimes notícies