HomeSocietat18 treballadors s'incorporen al Consell Comarcal del Baix Ebre a través del...

18 treballadors s’incorporen al Consell Comarcal del Baix Ebre a través del programa Treball i Formació

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat un total de 18 treballadors a través del programa Treball i Formació, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu, amb una inversió de 428.256,08 euros. Uns treballadors que s’han incorporat avui als respectius llocs de treball i que han estat rebuts pel president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Concretament, les contractacions s’han dut a terme a través de la línia dona, la línia majors de 45 anys i la línia jove, adreçades a persones en situació d’atur i demandants d’ocupació. Les divuit persones han estat contractades durant un any amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral.

Pel que fa a les àrees que ocuparan les persones contractades són la consergeria del Consell Comarcal, del Viver d’Empreses i d’Ebre Terra, així com la brigada comarcal. “La crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19 fa més necessari que mai programes com el Treball i Formació, perquè per reactivar l’activitat econòmica del Baix Ebre és necessari que les persones tinguin una ocupació digna”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Totes les persones que s’han contractat dintre el programa Treball i Formació rebran una formació complementària per tal que milloren les seues habilitats personals i professionals i afavorir així la seua posterior inserció al mercat laboral.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

35 + = 45

Últimes notícies