HomeOpinióA judici una veïna de l’Aldea per tirar els gossos per la...

A judici una veïna de l’Aldea per tirar els gossos per la finestra

Una veïna de l’Aldea afronta un any de presó per haver llençat a dos gossos al carrer des d’un segon pis. La dona serà jutjada per maltractament i se li demanarà una indemnització de 152,28 euros per despeses del veterinari, que sol·licita la seva nora propietària dels gossos. A més, se solicitarà la inhabilitació especial per a l’ofici, professió o comerç que tingui relació amb animals, a més de la prohibició de tenir-ne durant dos anys, segons informa el ‘Diari de Tarragona’.

Els fets van passar al mes de juny del 2017,  concretament el dia 6 a les cinc de la tarda, a una casa ubicada al carrer Sant Ciprià. Els gossos havien orinat a l’interior de l’habitatge, fet que va provocar una discussió amb els seus dos fills i la nora i que va acabar amb el llençament dels gossos per la finestra des del segon pis.

Els dos animals van patir lesions de diversa consideració i un d’ells va ser afectat a la columna vertebral. La dona és llatinoamericana i té antecedents penals per altres delictes no relacionats amb el maltractament animal.

La dona serà jutjada per un dels dos jutjats penals de Tortosa, en una data encara per determinar.

Dolors Queralt
Directora de l’Institut Escola Daniel Mangrané
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

42 + = 46

Últimes notícies