HomeSense categoriaA licitació la construcció d’una rotonda a la travessera del Pintor ...

A licitació la construcció d’una rotonda a la travessera del Pintor Sorolla amb la TV-3454 a Deltebre

El departament de territori i Sostenibilitat ha publicat la licitació de les obres de construcció d’una rotonda a la carretera TV-3454 a Deltebre en el punt d’encreuament amb el carrer Pintor Sorolla i el pont del canal de l’Esquerra de l’Ebre que connecta amb la T-340. La construcció de la rotonda millorarà la seguretat del trànsit en este punt, una cruïlla que registra un índex de sinistralitat elevat.

L’obra ha sortit a licitació per 348.000 euros i el projecte que s’executarà ha estat modificat per evitar l’enderroc de les cases que hi ha pròximes a la cruïlla. Així la rotonda es construirà aprofitant la superfície de la cruïlla actual, i ocupant part d’un terreny de titularitat pública situat al costat sud-est, entre la carretera TV-3454 i el carrer Àngel. La rotonda tindrà un diàmetre exterior de 28 metres.

El termini de presentació d’ofertes estarà obert fins a la meitat del mes de juny i està previst que el sobres es puguen adjudicar durant l’estiu. El termini d’execució de l’obra és de quatre mesos i l’objectiu és que les obres puguen estar acabades abans de final d’any.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 91

Últimes notícies