HomeOpinióRosa Anglés: Fem de la Ràpita un model de ciutat inclusiva

Rosa Anglés: Fem de la Ràpita un model de ciutat inclusiva

El passat mes d’abril els i les socialistes de La Ràpita presentàvem la nostra candidatura formada per un equip de govern jove, qualificat i compromès amb el territori.

Des del PSC de La Ràpita hem impulsat una de propostes més trencadores amb la campanya # SOM, per tal de reivindicar aquelles actuacions que creiem que s’han de portar a terme des del govern municipal. I així ho farem.

#SOM un partit polític que vol liderar projectes ambiciosos. #SOM el govern solvent, que vol treballar per a que tots els sectors econòmics (industrial, pesca i agricultura i serveis) tinguin repercussió a nivell social.

Perquè volem un municipi on tots i totes hi estem representats i representades. Sense exclusions. Fomentant el lideratge de la dona, i recolzant els sectors més vulnerables i les classes més desfavorides.

Més de la meitat del nostre grup polític està format per dones. Continuem apostant per polítiques d’igualtat de gènere. #SOM igualtat.

Els i les joves són part important del nostre municipi. Cal desenvolupar un pla estratègic local i fer polítiques d’ocupació per a que el talent torni a casa. Amb impulsos a les xarxes juvenils i instal·lant a l’edifici Aduna, una oficina d’ocupació permanent i una incubadora d’empreses per a que els emprenedors puguin desenvolupar el seu projecte.  #SOM retorn de talent.

Per això pensem que hem d’invertir en polítiques d’ocupació que han de fer que els i les joves amb talent és quedin a la Ràpita. La reindustrialització, amb la millora dels dos polígons, i un nou impuls al comerç de proximitat són una peça clau en aquest repte. #SOM creixement.

El nostre programa reflecteix allò que volem per als rapitencs i rapitenques. Volem que tothom tingui dret a un habitatge digne, per això apostem per la creació d’una borsa d’habitatge d’emergència i pensem que els nostres joves han de poder optar a una vivenda amb preus assequibles. Aplicarem mesures contra el despoblament. #SOM millora social.

El benestar és fonamental per a qualsevol societat, revertirem amb polítiques que han estat oblidades pels governs anteriors. Volem una sanitat pública de qualitat.

En matèria educativa desenvoluparem un Pla d’ajudes per a famílies amb menys recursos i exigirem a la Generalitat la creació d’un nou institut a la zona de l’Eixample.

Un model de ciutat amb un turisme de qualitat i sostenible, on hi estiguin representats projectes ambiciosos que han de fer de la Ràpita, el millor lloc on viure.

Pensem que hem d’aprofitar els recursos, el nostre port, un dels millors de les Terres de l’Ebre, la badia dels Alfacs, on s’han de potenciar més esdeveniments nàutics i les nostres platges, que han de ser més accessibles per a gent amb mobilitat reduïda.

La cultura continua essent un factor fonamental per a que una ciutat avanci. Desenvoluparem projectes que la fomentin i recuperarem l’Església Nova per a que torni a ser un referent del patrimoni històric.  

Volem una Ràpita inclusiva i progressista on hi puguem viure, treballar, avançar i gaudir. Fem-ho possible el 26 de maig. El teu vot, és la nostra veu.

 

Opinio eleccions municipals 2019
Opinio eleccions municipals 2019
26M Opinió eleccions municipals 2019
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 7 =

Últimes notícies