HomeEsportsAdam Raga finalitza en tercer lloc al GP de França a Charade,...

Adam Raga finalitza en tercer lloc al GP de França a Charade, tercera prova del Mundial a l’aire lliure

ESPORTS // Adam Raga (TRRS), va pujar al tercer esglaó del podi, en la tercera prova del Campionat del Món de trial a l’aire lliure, Gran Premi de França, disputat a Charade de la prefectura de Puy-de-Dome, amb dos voltes a un circuit de 12 zones. Toni Bou (Montesa), va confirmar els pronòstics, aconseguint la victòria amb 24 punts de penalització. Com en les dos primeres proves, el pilot italià Matteo Grattarola (Beta), va protagonitzar la gran sorpresa, ocupant la segona posició, amb 46, els mateixos que Adam Raga, que va acabar tercer. La quarta posició va ser amb 50, per al japonès Takahisa Fijinami (Montesa) i la quinta amb 52 per a Miquel Gelabert (Gas Gas).

Amb aquest triomf, Toni Bou iguala a Doug Lampking i Adam Raga amb 13 victòries en proves del mundial en territori francès, i ocupa el primer lloc de la classificació general amb 57 punts, seguit en segon per Adam Raga, amb 47, tercer és Matteo Grattarola amb 43 i quart Takahisa Fujinami amb 42.
La pròxima cita del Mundial de trial a l’aire lliure, serà la doble jornada del 20 al 22 d’agost amb el Gran Premi d’Andorra a Sant Julià.