HomeAgriculturaAgricultura actualitza la informació de les explotacions agrícoles de Catalunya

Agricultura actualitza la informació de les explotacions agrícoles de Catalunya

El Departament d’Agricultura ha actualitzat el programa del mapa d’explotacions agrícoles de Catalunya que conté informació rellevant per a descriure el sector agrícola català, a partir de les dades recollides amb la Declaració agrària DUN. A hores d’ara ja es disposa de dades dels anys 2019 i 2020.

El ‘dataset’ conté la informació gràfica de la delimitació de cada explotació agrícola, així com altres atributs de les explotacions com són l’organització jurídica, les denominacions de qualitat, els ajuts sol·licitats, l’edat i sexe del titular, l’adhesió a venda de proximitat, entre altres. També inclou les dades de localització, i la superfície total de l’explotació.

Es tracta d’una informació que, de manera pionera a Europa, el Departament d’Agricultura facilita al sector agrari i ramader per a la presa de decisions, en un context de digitalització de la informació agrària.

Este programa forma part de l’estratègia d’obertura de les dades públiques de la Generalitat de Catalunya establerta pel Govern per tal d’avançar en els principals objectius de la Carta Internacional de Dades Obertes, que es basen a facilitar dades obertes per defecte, actualitzades, accessibles, i utilitzables.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

77 + = 78

Últimes notícies