HomeSocietatAigües de Tortosa congela i fracciona el cobrament de factures a petites...

Aigües de Tortosa congela i fracciona el cobrament de factures a petites i mitjanes empreses i autònoms

L’Ajuntament de Tortosa i l’empresa Aigües de Tortosa han implementat diverses mesures econòmiques per ajudar les famílies i les activitats econòmiques en els rebuts de l’aigua dels pròxims períodes, atesa la situació generada arran de la pandèmia de coronavirus. Amb aquest objectiu, una de les mesures suposa la congelació dels rebuts dels pròxims tres mesos a petites empreses i autònoms. A la vegada, aquestes factures podran ser fraccionades en un termini de 3 o 6 mesos sense cap interès afegit. Les empreses i treballadors autònoms que vulguen acollir-se a la congelació i fraccionament ho hauran de demanar a través dels canals de comunicació habilitats per Aigües de Tortosa: els telèfons 900 927 000 i 977 51 01 81, i la web www.aiguesdetortosa.cat.

Aquesta mesura s’uneix a la reducció ja anunciada del cànon de l’aigua, en un 50%, que s’aplicarà a les pròximes factures tant de l’àmbit domèstic com de l’activitat econòmica. Així mateix, Aigües de Tortosa garanteix el servei bàsic de subministrament d’aigua a tots els usuaris, i des dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Tortosa es vetlla perquè les famílies més vulnerables tinguen accés a l’aigua.

Aquestes mesures les ha donat a conèixer aquest dimarts l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, en la compareixença posterior a la reunió de seguiment de la Covid-19, la primera després dels dies festius de la Setmana Santa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 17 = 23

Últimes notícies