HomeEsportsAlbert Masana, primer guanyador de la Cursa Terra de Garnatxes en la...

Albert Masana, primer guanyador de la Cursa Terra de Garnatxes en la seua exitosa estrena

Albert Masana (Controlpack) ha estat el primer a inscriure el seu nom en el palmarès de la Cursa Terra de Garnatxes, prova de BTT que naix amb bones perspectives a Gandesa, organitzada i creada per Garnatxa Bikers. També va aconseguir el premi de metes volants i muntanya.

Esta primera edició va ser tot un èxit de participació, amb 127 ciclistes que van fer el recorregut exigent de 74 quilòmetres, pels termes de Gandesa, Bot, Batea, la Pobla de Massaluca i Villalba dels Arcs. Després d’una sortida nerviosa, van començar les hostilitats a la primera meta volant de Batea. Albert Masana va passar primer i després es va escapar amb el company d’equip Arnau Solé. Esta va ser la nota destacada, amb els lleidatans del Controlpack Badia Fontestad per davant, i el pilot accelerant però sense donar-los caça. Masana, que venia de ser segon a la Social el Baix Penedès, va coronar darrere Solé els dos passos puntuables de muntanya (coll del Moro i alt de Villalba), però es va imposar a l’arribada al seu company d’equip. Per darrere, Felis Luengo (Skoda CC Utebo), primer M 40, guanyava l’esprint del pilot a 18″ i va ser tercer. En la resta de categories, triomf en júnior de David Miguel (Terrassa); sub-23, Adrià González (Terrassa); M30 Marc Vera (Senglars Mediona); M50 José Madrigal (RCB Motor Begues); M60 Alfred Lechnitz (RC Schecke ASV6 Wien); dones, Maria Rosa Titos (RCB Motor Begues) i en les metes volants i el GP de la Muntanya Albert Masana (Controlpack