HomeSense categoriaAlcanar obre el cicle ‘L’art d’educar amb amor i consciència’ amb una...

Alcanar obre el cicle ‘L’art d’educar amb amor i consciència’ amb una xarrada de Mayka Martín

L’Ajuntament d’Alcanar, juntament amb l’Associació de Mares Embarassades i Bebès d’Alcanar (AMEIBA), presenta el tercer cicle “L’art d’educar amb amor i consciència”, que té per objectiu donar respostes a les inquietuds i preguntes de les famílies i de la comunitat educativa al voltant de l’educació i la criança.

Aquest cicle de conferències sobre el món de la maternitat és pioner a les Terres de l’Ebre, tant pel que fa a la temàtica com a l’experiència i el currículum dels ponents que hi participen. 

Carme Navarro, regidora d’Acció Social i Ciutadania,  remarca que “després de la bona acceptació de les anteriors edicions, apostem per una tercer cicle ja que entenem que la criança dels fills i filles és un tema prioritari per a les famílies del nostre municipi”.  Per la seua banda, Joan Roig, alcalde d’Alcanar, posa en valor “la feina  desinteressada que porta a terme AMEIBA per tal d’oferir, any rere any, un programa de màxima qualitat”. 

Per la seua banda, Imma Sancho, representant d’AMEIBA,  explica que “un any més, abordarem temes  que no havíem tractat en les darreres edicions: alimentació autoregulada pels nadons,  l’educació a través de l’experimentació i la sorpresa, la comunicació educativa amb cor a l’adolescència i la maternitat des d’un punt de vista humorístic”.

 

Programació 

El cicle de conferències s’iniciarà el pròxim 26 de gener amb Mayka Martín, assessora de BLW (alimentació autoregulada lliure de semoletes) i autora del llibre Tu hijo sabe comer solo, que impartirà un taller pràctic sobre l’alimentació autoregulada per als nadons a partir de la introducció dels primers aliments i resoldrà tots els dubtes de les persones assistents. En aquesta sessió és necessari portar el berenar sòlid del nadó per a poder treballar de forma pràctica.

El 27 d’abril serà el torn de Catherine L’Ecuyer, autora d’Educar en el asombro (23a edició), publicat en vuit idiomes i considerat, segons la revista Magisteri, “un best-seller educatiu dels últims anys”. És també autora d’Educar en la realidad (7a edició), sobre l’ús de les noves tecnologies en la infància i en l’adolescència. La revista suïssa Frontiers in Human Neuroscience va publicar l’article “The wonder approach to learning”, que converteix la seua tesi en una nova hipòtesi/teoria d’aprenentatge. La seua ponència es basarà en el best-seller Educar en el asombro.

El 4 de de maig,Sara Palacio, Premi Madresfera, autora del llibre Relaxing mum (of café con leche) i del blog Mamisybebes, ens parlarà  dels reptes de la maternitat des d’una visió molt personal i humorística. Palacio també Escriu a Mujeres y Madres Magazine, a Yo leo, tú lees, a Trucos para mi blog i a la revista Grazia. 

El 26 d’octubre, Eva Bach, autora del llibre Adolescentes. Qué maravilla,  pedagoga, conferenciant i professora, especialista en educació emocional i columnista en el diari Ara,  juntament amb la professora Montse Jiménez, abordarà l’educació emocional i la comunicació educativa amb adolescents des d’una visió respectuosa. Aquesta xarrada s’ha organitzat amb el suport addicional de l’AMPA d’Alcanar. 

El cicle finalitzarà el 17 de novembre amb un espectacle musical de Jaume Barri. Barri ve del món del lleure i això es nota en el seu desig, més que d’educar, de ser un complement molt lúdic i educatiu dels xiquets i xiquetes i dels adults que els acompanyen.

L’Ajuntament ha fixat un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències del tercer cicle “L’art d’educar amb amor i consciència”. Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 39 = 44

Últimes notícies