HomeCulturaAmàlia Roig Blasco presenta dos dels seus llibres publicats per Onada Edicions

Amàlia Roig Blasco presenta dos dels seus llibres publicats per Onada Edicions

L’Associació Cultural i Veïnal Lo Rafal d’Alcanar ha organitzat la presentació de dos llibres de l’escriptora vinarossenca el dijous 11 d’abril, a les 19 hores, a la Sala Polivalent de la Biblioteca pública Trinitari Fabregat d’Alcanar.

L’escriptora Amàlia Roig Blasco parlarà de dos dels seus llibres: Ítaca i el japonès (presentat per Joaquim Buj, activista cultural i president de Lo Rafal) i la Guia sentimental del Maestrat (presentat per Manel Ollé, escriptor). Tots dos llibres publicats per Onada Edicions.

Ítaca i el japonès és l’últim llibre de relats breus escrit per Amàlia Roig i editat enguany. Segons l’autora, “cada conte és diferent i es pot llegir de manera independent. Els finals són sorprenents i ens ajuden a entendre el contingut de cada relat”.

La Guia sentimental del Maestrat es va publicar el 2021 i mostra “el present, el passat i el futur, potser, d’una comarca que no tenia cap guia d’este estil”, apunta Amàlia Roig, “em consta que hi ha molts lectors que han fet rutes per conèixer els pobles del Maestrat seguint les indicacions d’esta guia”, afegeix.

Sobre Amalia

Amàlia Roig Blasco (Vinaròs, 1959). Professora de llengua i literatura, psicòloga i escriptora. Ha publicat Un viatge fora forat. Entre el Delta i les Columbretes (Onada Edicions, 2009), un passeig literari i sentimental pel Baix Maestrat i pel Montsià; Xarxa prima (Onada Edicions, 2015), un relat d’emocions i reflexions trenat a partir de persones de carn i ossos i alhora figures universals que viuen d’una manera especial; una narració en el llibre10 de dones (Escola Valenciana, 2018); Alfred Giner Sorolla. La passió i la lucidesa(Premi de Narrativa Memorialística Ciutat de Benicarló 2018); Guia sentimental del Maestrat (Onada edicions 2021) l’autora fa un homenatje a la terra que l’ha vista nàixer i El meu poble i jo, un llibre col·lectiu de Dijous d’Arts (Antinea, 2023).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 9

Últimes notícies