HomePolíticaAmanda Esteller presentada com a candidata a l'alcaldia de Junts a Alcanar

Amanda Esteller presentada com a candidata a l’alcaldia de Junts a Alcanar

Aquest dilluns 06 de marc, al Casal Cívic Trinitari Bel d’Alcanar, la diputada i portaveu de Junts per Catalunya, Mònica Sales, i la presidenta de Vegueria de les Terres de l’Ebre, Annabel Marcos, han presentat a la cap de llista de Junts per Alcanar, Amanda Esteller, per a les eleccions vinents municipals del 28 de maig.

L’acte celebrat al Casal Cívic d’Alcanar, han assistit diferents càrrecs territorials de Junts tant orgànics com municipals, Laura Domenech regidora de Vilalba, Jaume Sabaté regidor de Bot, Eva Panisello responsable de xarxes de Junts Terres de l’Ebre, Batiste Forcadell exdirector del COMEBE, Joan Pere Gomez exdirector del Ports de la Generalitat, o els alcaldes Antonio Ollés i René Gonel, així com les presidentes comarcals de Junts del Baix Ebre i Montsià, Marta Fucho i Elena Queralt. En aquest acte presentat per la presidenta de la Vegueria de l’Ebre, Annabel Marcos, la qual, ha afirmat “la gran aposta que ha fet Junts per tal de presentar candidates a les alcaldies dels municipis del nostre territori ebrenc, cap de llistes amb un perfil humà i feministes que encaixa perfectament Amanda Esteller“.

La cap de llista de Junts per Alcanar ha estat acompanyada per la diputada i portaveu al Parlament de Catalunya, Mònica Sales, que ha destacat “la importància que les dones s’impliquen en els afers municipals per tal de construir uns pobles més sensibles i plurals, així com la veu de les dona puguin ser escoltades amb força i claredat“. El cert és que el discurs de la portaveu del Parlament de Junts no ha deixat indiferent de ningú per la seva gran càrrega emotiva i de compromís social.

Durant l’acte, Amanda Esteller, ha dedicat unes quantes paraules a Antonio Castro per l’acord aconseguit per anar junts a la llista i tot seguit a dir: “Estem treballant per un projecte de poble, real i ambiciós amb un objectiu: fer avançar el poble i revertir la situació decadent en què s’ha submergit Alcanar“. Afegint tot seguit: “Estem aquí perquè vull treballar per un projecte per a totes les edats, escoltant a la gent i a partir d’aquí redreçar la situació del municipi”.

Amanda Esteller ha volgut recordar que: “actualment Alcanar té els carrers bruts i deixats. Aquest és un problema de fa anys. Un problema que s’ha accentuat des de l’arribada ERC al govern d’aquest municipi d’Alcanar. Aquesta deixadesa també es pot veure i comprovar amb els camins municipals que no s’ha portat un pla adequat de manteniment”. També ha recordat la cap de llista de junts l’increment que pateix la ciutat d’Alcanar en referència a l’incivisme.

Tanmateix, Amanda Esteller, té previst una sèrie d’inversions que considera indispensables per al creixement d’aquest municipi de la comarca del Montsià i té intensió de portar a terme si aconsegueix ser la primera alcaldessa d’Alcanar. El seu programa es dividirà en cinc eixos estratègics: Urbanisme, diversificació econòmica, polítiques socials, promoció econòmica i sanejament de les finances municipals.

Cal destacar que la candidata de Junts per Alcanar és llicenciada en psicologia, ha treballat en diverses administracions públiques i actualment la seva vida laboral se situa a l’Hospital de Vinaròs. Molt integrada en l’associacionisme canareu i membre de diverses entitats culturals i socials d’aquest municipi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

77 + = 87

Últimes notícies