HomeSocietatAmposta adjudica les parcel·les dels horts comunitaris a deu persones i dos...

Amposta adjudica les parcel·les dels horts comunitaris a deu persones i dos entitats

L’Ajuntament d’Amposta ha adjudicat les parcel·les dels horts comunitaris Lo Tros”. A la convocatòria s’han presentat un total de dotze sol·licituds, 10 de persones individuals i dos entitats sense ànim de lucre, que a partir de l’octubre podran cultivar un espai sobre el qual tindran una cessió d’ús de dos anys.

Ubicats al costat del Canal Marítim i amb una superfície de més de 2.000 metres quadrats, els horts comunitaris volen ser un espai educatiu i lúdic, alhora que una nova eina d’integració social. Tal com es va anunciar, hi haurà un total de 40 bancals distribuïts en 20 parcel·les i cada persona o entitat disposarà de dos bancals amb tires de reg per degoteig.

Tanmateix, tres d’estes parcel·les estaran reservades per a projectes municipals amb la finalitat que es realitzen cursos i tallers oberts a tothom, a més d’una “parcel·la mestra” que gestionarà l’Escola Agrària. Lo Tros” també comptarà amb un espai comunitari amb una caseta d’eines i una zona de lleure compartida.

Amb els espais adjudicats, està previst que al mes d’octubre es comencen a utilitzar els horts, tot i que prèviament es durà a terme una formació a les persones beneficiàries.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies