HomeEconomiaAmposta augmenta un 7,3% les nòmines del setembre del personal de Fussmont

Amposta augmenta un 7,3% les nòmines del setembre del personal de Fussmont

L’Ajuntament d’Amposta i el comitè d’empresa de la Fundació de Serveis Socials del Montsià han negociat la millora salarial dels treballadors de l’entitat, alhora que s’han proposat continuar treballant per assolir els objectius salarials d’aquest col·lectiu.

L’augment de sous topat per l’Estat en un 2% impedeix, de moment, arribar als augments pactats en el conveni del 10 i el 14% en els col·lectius de treballadors i treballadores de la Residència d’avis i del Servei d’Atenció Domiciliària respectivament, tot i que aprofitant camins legals, a la nòmina d’este mes de setembre s’ha pogut pujar fins al 7,3% dels darrers quatre anys. En el cas de les treballadores i treballadors de la neteja, s’han aconseguit els augments salarials pactats en el conveni.

De totes maneres, tant l’Ajuntament com el comitè s’han emplaçat després d’aquest principi d’acord a buscar les fórmules legals adients per poder apropar-se, en propers exercicis, cada cop més als percentatges que marca el conveni de Fussmont. Unes negociacions que tenen com a objectiu final dotar de sous dignes als treballadors i treballadores d’aquesta Fundació de Serveis Socials de la comarca.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies