HomeEducacióAmposta obre la convocatòria del XV Premi de Recerca a Batxillerat "Ciutat...

Amposta obre la convocatòria del XV Premi de Recerca a Batxillerat “Ciutat d’Amposta”

L’Ajuntament d’Amposta i l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià convoquen el XV Premi de Recerca a Batxillerat “Ciutat d’Amposta”. Com és habitual, el premi reconeixerà el millor treball de recerca sobre qualsevol tema relacionat amb la millora del coneixement de la ciutat d’Amposta, de la comarca del Montsià o de les Terres de l’Ebre.

El Premi de Recerca a Batxillerat té com a finalitat promoure la curiositat i la recerca científica entre els estudiants, concretament entre l’alumnat de segon de Batxillerat.

D’esta manera, al guardó s’hi poden presentar totes les persones que estiguen cursant segon de Batxillerat en qualsevol centre educatiu d’Amposta o de fora del municipi, en el cas que s’impartisca una modalitat que no es realitze a la ciutat. Quant als treballs, han de ser originals i en català, així com correspondre al curs acadèmic 2021-2022. La data límit d’admissió dels treballs de recerca serà el 27 de juny.

L’autor o autora del treball de recerca més ben valorat pel jurat obtindrà un premi de 400 euros, mentre que també hi haurà un accèssit opcional de 200 euros. A més, els treballs guardonats també s’editaran en paper.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies