HomeUrbanismeAmposta projecta un aparcament per a una quinzena d’autocaravanes a l’espai firal...

Amposta projecta un aparcament per a una quinzena d’autocaravanes a l’espai firal 1 d’Octubre

Més de 200 caravanes van visitar Amposta el cap de setmana del 25 i 26 de febrer en motiu de la Festa de l’Arròs i la Carxofa. La visita va servir per fer una “prova pilot” al futur aparcament d’autocaravanes d’Amposta, que l’Ajuntament ha projectat a l’espai firal 1 d’Octubre. De moment ja ha fet les obres per dotar l’espai de punts de recàrrega elèctrica i la zona de neteja i buidat d’aigües grises (les provinent de la dutxa i la pica de la cuina). Quedarà pendent tota l’obra per a la neteja i buidat de les aigües brutes (les que provenen dels wc) i la senyalització de l’espai, que es preveu fer les properes setmanes.

Després de veure el desenvolupament de la Fira de Mostres al desembre i l’arribada de les caravanes en motiu de la Festa de l’Arròs i la Carxofa, hem anat delimitant l’espai de tota la zona on s’ubicarà l’aparcament de les autocaravanes“, assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, “una projecció que s’ha fet treballant també amb la col·laboració d’usuaris d’autocaravanes d’Amposta“.

D’altra banda, un cop feta la distribució per a la ubicació de les Fires i també de la zona de les autocaravanes, es farà la plantació d’arbrat a l’espai, per fer-ho compatible amb tota l’activitat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

19 + = 27

Últimes notícies