HomeEsportsAmposta, Tortosa i els circuits de Calafat i Móra d’Ebre seran escenari...

Amposta, Tortosa i els circuits de Calafat i Móra d’Ebre seran escenari d’algunes proves dels Campionats de Catalunya de Motociclisme

La Federació Catalana de Motociclisme ha confeccionat els calendaris oficials de competicions per a la temporada del 2021, amb protagonisme per part del Moto Club Amposta, Moto Club Tortosa i el Circuit de Móra d’Ebre.

En el calendari es preveu la disputa d’un centenar de proves de les diferents modalitats, sempre que no es vegen afectades com el 2020 pels efectes de la pandèmia de la covid-19.

Entre les novetats cal destacar que la Federació, amb la voluntat de compensar la inactivitat de la temporada 2020, aplicarà un descompte del 14% de l’import de la llicència 2021 a tots aquells pilots que la tinguessen tramitada el 2020. A més, també s’aplicarà un descompte del 5% en els Campionats de Catalunya.

Pel que fa als campionats off road, la gran novetat d’enguany és la convocatòria d’un nou certamen, la Copa Catalana d’Enduro Clàssiques, que constarà de cinc curses. Una altra de les novetats d’esta temporada és la Llicència Hobby, que servirà únicament per a córrer la Copa d’Espanya de Hard Enduro i no per a entrenar.

Protagonisme ebrenc

El Moto Club Tortosa continua amb la promoció del trial, i per a esta temporada organitzarà dos proves del Campionat de Catalunya. Concretament del Trial Open que consta de cinc proves, amb inici el 7 d’agost amb el Trial de Terrades, per a continuar amb els del Baix Berguedà, Aitona, Talamanca, per a finalitzar l’11 de novembre amb la prova de Tortosa.

El club tortosí també organitzarà una prova del Trial de Nens, amb un total de set proves, que té previst l’inici el 28 de febrer amb la de Piera, seguint amb els d’Esplugues de Llobregat, Almenar, Ripoll, Montbui, el 10 d’octubre el de Campredó, per a finalitzar el 24 del mateix mes a Aitona.
El Parc d’Oriola tornarà a acollir el campionat de Catalunya de Motocròs amb dos proves, organitzades pel Moto Club Amposta, la quinta del Campionat de Catalunya de Nens, que començarà el 7 de febrer a la Pobla de Mafumet, seguint amb Almenar, Salomó, Almacelles, el 10 d’octubre la prova ampostina, per a finalitzar el 21 de novembre a Olvan, i el 5 de desembre, la quarta i última que decidirà la Lliga Catalana de Motocròs, que començarà el 21 de març als Cortals, per a seguir amb Fonollosa i Castellolí.

Al Circuit de Calafat, el 17 d’octubre, es disputarà la quinta i última prova del Campionat del Mediterrani de Velocitat, que començarà al circuit valencià de Xest en data per determinar, continuant amb Castellolí, Montmeló i Alcarràs, i també al Circuit de l’Ametlla de Mar finalitzarà el 6 de novembre la Copa Catalana de Resistència de Clàssiques, amb la tercera cita, d’una competició que té l’inici previst el 24 d’abril a Alcarràs i continuarà a Castellolí. També de Clàssiques serà escenari de la quarta i penúltima prova del Català de Velocitat, el 17 d’octubre, competició amb inici per confirmar a Castellolí, i proves posteriors a Montmeló, Alcarràs i finalitzant al navarrès de Los Arcos. Cal afegir-hi el protagonisme en la Copa Catalana de Promovelocitat, amb l’última prova el 17 d’octubre, amb dos programades al Circuit Móra d’Ebre segona i quarta, el 21 de febrer i 13 de juny, amb inici per decidir, segona prova a Menàrguens i seguidament Zuera, Alcarràs, Empuriabrava.

Al Circuit de Móra d’Ebre també es disputarà la primera prova del Trofeu Català de Minimotard el 21 de març, i després de les de Menàrguens i Pla de Sant Tirs, la quarta el 20 de juny, per a acabar amb les dos d’Empuriabrava. També acollirà la Copa Catalana de Supermotard, amb la primera cita el 21 de març, seguint amb Menàrguens i Pla de Sant Tirs, la quarta el 20 de juny, i les dos últimes a Empuriabrava i Alcarràs.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies