HomeSocietatAmposta treu a concurs públic el bar del Parc dels Xiribecs per...

Amposta treu a concurs públic el bar del Parc dels Xiribecs per 135.000 euros

La Junta de Govern Local d’Amposta celebrada el passat dimecres dia 28 de desembre va aprovar traure a concurs públic l’explotació del bar del Parc dels Xiribecs per un valor total de 135.000 euros. La licitació, que preveu l’enderrocament o aprofitament de l’actual edificació per a la construcció d’un nou bar-restaurant, i preveu una durada de contracte de 20 anys més una pròrroga de 5 anys amb un cànon de 450 euros mensuals.

Així, la concessionària haurà d’assumir a càrrec seu les obres de l’edificació així com la construcció del bar-restaurant i els banys públics. Així, els interessats hauran de presentar un projecte bàsic que reculli de forma detallada la inversió a realitzar i que tindrà caràcter vinculant. Aquest projecte bàsic haurà de projectar un bar restaurant de mínim 200 metres quadrats, amb una edificació majoritàriament de tipus prefabricat i de fàcil desmuntatge i que guardi relació amb l’entorn immediat i les característiques ambientals de l’espai, valorant la sostenibilitat del sistema utilitzat. També haurà de tenir una terrassa de mínim 150 metres quadrats i banys públics. Aquests hauran de tenir accés independent respecte l’activitat de bar restaurant i des de l’exterior. A més, aquests banys, haurà de permetre la instal·lació de canviador de nadons i hauran de ser accessibles.

La publicació d’aquesta licitació és el primer pas per poder tornar a obrir el bar del Parc dels Xiribecs després del llarg procés judicial que ha patit aquest espai pel pagament del subministrament de la llum. Es poden consultar tots els plecs aquí.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 61 = 71

Últimes notícies