HomePolíticaAnna Rehues, candidata de Junts pels Reguers

Anna Rehues, candidata de Junts pels Reguers

L’alcaldessa de Tortosa i candidata de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha presentat aquest dimecres a Anna Rehues, com a candidata a l’alcaldia del poble d’els Reguers.

Rehues, llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i en Dret, és alcaldessa d’Els Reguers des del 29 d’agost del 2017 quan va substituir Esther Vidal, alcaldessa del poble durant més de deu anys.

Meritxell Roigé ha destacat el treball fet per Anna Rehues en aquest més d’any i mig que va assumir l’alcaldia i les ganes que té per continuar treballant pel poble. “Té moltes ganes de seguir des del treball continu i tenint molt de contacte amb la gent”. 

Per la seva part, Rehues ha manifestat el “repte difícil” que tenia per davant rellevant a Esther Vidal però que espera que la gent de poble li continuï fent confiança per poder desenvolupar durant els propers quatre anys el projecte de poble que té per als Reguers. “Volem continuar dinamitzant un poble que té un gran sentiment de poble i que l’ha de continuar tenint”, ha afegit. 

Anna Rehues Grau té 32 anys, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB i en Dret per la UOC. També té un Postgrau en Dret Urbanístic i Màster d’Accés a l’Advocacia. Actualment exerceix d’advocada per compte propi. 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies