HomeEsportsSis equips ebrencs classificats per disputar les finals de relleus dels campionats...

Sis equips ebrencs classificats per disputar les finals de relleus dels campionats de Catalunya

El Camp Municipal d’Esports d’Ascó va acollir la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus Sub12-14-16, superant la xifra de 2.800 atletes, rècord de participació.

Els equips classificats disputaran la Jornada Final el proper 6 d’abril a El Prat del Llobregat. Es van classificar cinc equips del CA Ascó: 4×80 sub 14 amb 42:28 i el 4×200 sub 14 amb 1:54:09, format per Hailu Estrampes, Marc Mur, Adrian Ortiz, Mario Stefanov.

El 4×60 sub 12 , 35:76 amb Queralt Piñol, Jana Ribes, Carmen Sánchez, Júlia Tarragó; 4×60 sub 12, 36:47, Marc Benavent, Zakaria Chellay, David De La Llave, Marcel Girona; 3×600 sub-12, 5:47:32, David De La Llave, Marcel Girona, Pere Mas, i el 4×60 sub 12 ATE, 36,97, Judit Albacar, Abril Jarque, Cinta Montclús, Marta Eyong.

A Cambrils es va disputar el campionat territorial de proves combinades, amb medalla d’or per Gabriela Ruiz en pentatló sub-14, primer lloc tambè per Júlia Tarragó (CA Ascó), en tetratló, prova en la qual Judit Albacar (ATE), i David de la Llave (CA Ascó) van ocupar el segon lloc. Meritxell Benito (Playas de Castellón), en heptatló absolut, i Joel Alegre en octatló sub-16 van acabar tercers.