HomeEducacióAprovada la subvenció d'1,5 milions d'euros per la posada en marxa de...

Aprovada la subvenció d’1,5 milions d’euros per la posada en marxa de les dues llars d’infants municipals a Tortosa

El departament d’Educació ha fet pública avui la resolució de concessió corresponent al cinquè període de sol·licituds de subvencions als ens locals pel finançament d’infraestructures, equipament i funcionament de les noves places del primer cicle d’educació infantil en centres públics. Una resolució que inclou la concessió d’una subvenció de 754.430 euros per la llar de Ferreries i una altra de 754.430 euros per la llar del Temple. “Es tracta de l’import màxim subvencionable per creació de cada plaça, és una molt bona notícia“, ha explicat l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, en una roda de premsa amb la primera tinent d’alcaldia, Mar Lleixà i el segon tinent d’alcaldia i regidor d’Educació, Víctor Grau. Cadascuna de les llars d’infants municipals disposarà de 74 places.

En el cas de la llar d’infants de Ferreries, que s’emplaçarà al carrer Joan Sebastià Elcano, es preveu construir una edificació de planta baixa, amb una superfície de 367,85 metres quadrats, amb un pressupost total de 748.480 euros, desglossat en dues fases, la primera de les quals amb un import de 713.035 euros. Quant a la llar d’infants del Temple es situarà al carrer Ferran d’Aragó-avinguda del Canal, on es farà una edificació de planta baixa amb una superfície construïda de 367,85 metres quadrats. En aquest cas, el pressupost és de 795.295 euros; en una primera fase seran 759.851 euros i la segona fase seran 35.444 euros.

Tots dos projectes constructius es troben en fase d’exposició pública i ara que ja s’ha aprovat la subvenció, l’Ajuntament iniciarà el procés de licitació de l’obra amb la previsió d’iniciar les obres enguany i que les llars entren en funcionament el 2025.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 70 = 80

Últimes notícies