HomeEducacióAproven les PAU els 34 alumnes de l’Institut els Alfacs de la...

Aproven les PAU els 34 alumnes de l’Institut els Alfacs de la Ràpita que s’hi van presentar

L’institut els Alfacs de la Ràpita està d’enhorabona. I és que tots els alumnes que es van presentar a les Proves d’Accés a la Universitat aquest mes de juliol han aprovat. En total són 34 alumnes de les dues classes de 2n de Batxillerat que s’han presentat als exàmens, aquest cop amb les complicades circumstàncies que ha imposat la pandèmia de la Covid-19. D’entre tots els estudiants, la nota de tall més alta (sumant el resultat de les PAU i l’expedient acadèmic) és d’un 9,1 sobre 10. No gaire lluny de la nota mitjana dels estudiants de la Ràpita, d’un 8,5.

La regidora d’Educació, Èrika Ferraté, ha fet extensiu la felicitació de tot el consistori als alumnes de l’Institut els Alfacs. “Amb les circumstàncies que tots coneixem, ha estat segurament el curs més difícil per poder preparar-se la selectivitat, i el fet que tots i totes hagin aprovat i amb una nota mitjana tan alta fa que ens sentim encara més orgullosos dels nostres estudiants i agraïts a la tasca de l’equip docent”, ha dit Ferraté.

Els estudiants de l’Institut els Alfacs de la Ràpita van fer les proves de la selectivitat els dies 7, 8 i 9 de juliol al Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (Tortosa). En tota la demarcació de Tarragona es van examinar 3.749 estudiants de batxillerat i cicles formatius, un 17% més que fa un any. Entre les mesures extraordinàries que la URV va implantar davant la situació sanitària, hi havia l’obligatorietat de posar-se mascareta o l’augment del nombre de tribunals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies