HomeEconomiaAragonès garanteix mesures socioeconòmiques i paisatgístiques per recuperar la zona incendiada quan...

Aragonès garanteix mesures socioeconòmiques i paisatgístiques per recuperar la zona incendiada quan s’extingeixi

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, s’ha reunit amb els alcaldes afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre i els ha tramès la contundència amb què es treballa per l’extinció del foc però també que s’ha compromès a abordar, un cop superat, la devastació que hagi provocat. “Hi haurà mesures per garantir la recuperació de la zona, no només en termes naturals i paisatgístics sinó també en termes socioeconòmics”, ha dit. Aragonès ha insistit en demanar “màxima precaució” a la ciutadania, en la zona del foc però també al conjunt del país, on el risc d’incendi és extrem. El vicepresident ha mostrat el seu suport a tots els efectius d’emergències i d’extinció d’incendis i ha remarcat la feina fet pels ajuntaments per desallotjar i atendre els evacuats.

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha demanat comprensió per les mesures extraordinàries que estudia aplica d’immediat l’executiu català per garantir i evitar que es repeteixin o se solapin situacions d’emergència com l’incendi de la Ribera d’Ebre. “Activarem mesures de precaució màximes, de les qual informaran des d’Interior, però són restriccions en algunes àrees i en determinades activitats, mesures que són realment limitadores però que són necessàries per garantir que es puguin controlar i prevenir incendis”, ha defensat.

Aragonès ha destacat “la serenitat” amb què han actuat els alcaldes del municipis afectats pel foc, tot i la preocupació que estan patint davant una situació descontrolada i mb un foc que segueix actiu als seus municipis. Han facilitat allotjaments per als evacuats, han aconseguit resguardar la gent que estava a les granges i masies i han garantit la seguretat de tots els habitants.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

71 + = 73

Últimes notícies