HomeEsportsBitem i Salou seran seus del Nike Camp per primer cop

Bitem i Salou seran seus del Nike Camp per primer cop

El Nike Camp iniciarà una nova edició dels campus de bàsquet (23a), de futbol (22a) i de futbol sala (4a) entre 27 de juny i el 31 de juliol amb un total de cinc seus. Després de comptar històricament amb una única seu, Andorra, aquesta vegada per la COVID-19 els campus per a nois i noies d’entre 8 i 16 anys també tindran lloc a Barcelona, Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), Salou (Tarragonès) i Bítem (Baix Ebre). Aquest any i davant l’excepcional situació provocada per la pandèmia, des de la direcció del Nike Camp s’ha apostat per apropar el campus als participants, que majoritàriament provenen de Catalunya, amb l’objectiu de garantir el benestar i la seguretat i evitar llargs desplaçaments. Les clàssiques visites dels jugadors professionals se substituiran aquest cop per trobades virtuals.

Juanjo Rovira, director del Nike Camp, es mostra satisfet ja que, malgrat la situació de la COVID-19, el Nike Camp es podrà seguir celebrant, però de manera diferent

Andorra segueix com a seu, però només un torn (del 5 a l’11 de juliol) i amb les tres modalitats (futbol, bàsquet i futbol sala). A Barcelona, en les instal·lacions del Sagrat Cor de Sarrià i el Col·legi Padre Damián, hi haurà cinc torns de futbol i un de bàsquet entre el 29 de juny i el 31 de juliol. La resta de seus acolliran només la modalitat de futbol: Sant Cugat, al complex del Club Júnior (del 29 de juny al 31 de juliol) i del 6 al 17 de juliol a Salou, al complex esportiu Futbol Salou, i a Bítem, a Terres de l’Ebre.

Amb el mateix segell de qualitat Nike, els campus tindran algunes particularitats, com els exercicis en grups reduïts. Tots els campus seran diürns i només a Andorra els joves es podran quedar a dormir en els allotjaments de l’organització, que ja ha dissenyat uns protocols de seguretat i higiene per evitar el contagi del coronavirus.

Juanjo Rovira, director del Nike Camp, es mostra satisfet ja que, malgrat la situació de la COVID-19, el Nike Camp es podrà seguir celebrant, però de manera diferent: “La situació actual ens ha obligat a reinventar-nos i hem apostat per apropar el Nike Camp a les cases dels nostres participants. La nostra prioritat és garantir el benestar i la seguretat dels participants i creiem que dividint les seus els hi facilitem no haver-se de desplaçar fins a Andorra”. Rovira afegeix que “a Andorra, on hi hem estat sempre, hi continuarem estant, oferint la mateixa qualitat del segell Nike Camp també a la resta de noves seus”.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + = 6

Últimes notícies