HomeEconomiaCaixaBank concedeix més de 85 milions d'euros de finançament a particulars a...

CaixaBank concedeix més de 85 milions d’euros de finançament a particulars a l’Ebre

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de les Terres de l’Ebre per valor de 85 milions d’euros durant el 2021.

L’entitat ha concedit préstecs hipotecaris a clients particulars de la demarcació per un import de més de 36 milions, xifra que representa un increment del 12% respecte al mateix període de l’any anterior. Per altra banda, l’increment més destacat en el finançament del client particular s’ha produït en els préstecs al consum, que han augmentat un 28% respecte de l’any 2020. Durant el 2021 s’han concedit 48 milions d’euros a les Terres de l’Ebre en préstecs al consum.

El director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, ha destacat que “estes dades confirmen que el consum a les Terres de l’Ebre s’està recuperant a major velocitat que en crisis anteriors.” i ha afegit, que “la millora del mercat laboral i la confiança del consumidor siguen elements per continuar impulsant el consum en els pròxims anys”.

Masana es mostra satisfet perquè “la crisi ha passat de puntetes pel sector immobiliari, que està recuperant l’activitat després de l’extraordinària caiguda que va experimentar durant els mesos de confinament més estricte”.

CaixaBank, el primer banc a Espanya

CaixaBank és el grup financer líder a Espanya. Amb la integració de Bankia, assoleix un volum d’actius de 680.036 milions d’euros, cosa que el converteix en el banc més gran del mercat domèstic, amb una posició rellevant en l’àmbit europeu. A més, CaixaBank té una forta presència a Portugal, on controla el 100% de BPI.

El grup, presidit per José Ignacio Goirigolzarri i dirigit per Gonzalo Gortázar, té 20,7 milions de clients i la xarxa d’oficines i caixers més gran a Espanya i Portugal i el lideratge en banca digital, amb un percentatge de clients digitals del 73,1%.

A les Terres de l’Ebre, CaixaBank disposa de 28 oficines i més de 130.000 clients particulars.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

11 + = 16

Últimes notícies