Camarles, en punt mort

Fa més de quatre mesos que el grup municipal de La Veu del Poble, encapçalat pel senyor Brull, va expulsar els representants d’Esquerra Republicana del Govern municipal amb el suport de la regidora trànsfuga, i va trencar, així, el seu compromís i paraula, que havíem segellat en un pacte, emprant uns arguments que el temps i la seva inacció han demostrat que eren simples excuses per poder ocupar l’alcaldia fins a finals de mandat.

Malgrat algunes desavinences amb el senyor Brull i les excuses en certes decisions i accions que, des de principis del canvi d’alcaldia al mes de juny de l’any passat, ell anava presentant, el grup d’Esquerra al govern ens vàrem mantenir, per responsabilitat amb els nostres votants i al nostre compromís, fidels als acords que havíem signat amb ell a principi de mandat.

Un exemple clar de les seves excuses per trencar amb Esquerra va ser la urgència que hi havia en desallotjar l’antic edifici del Mercat perquè amenaçava ruïna imminent. Avui dia el Mercat segueix dempeus i s’utilitza, com sempre, per a la policia local, que hi té les dependències. També el jutjat de pau continua allí. En fi, o és un irresponsable per posar en perill la gent que presta el servei en aquell lloc o bé la imminent amenaça de ruïna no era del tot certa.

La incapacitat i els despropòsits de l’alcalde Brull, ajudat per la regidora trànsfuga, a la qual va adjudicar unes responsabilitats de govern de manera il·legal, com així hem denunciat, ha portat a una paràlisi de Camarles i els Lligallos, i a una manera de governar que ens torna a èpoques passades.

La gestió que està fent el senyor Brull es caracteritza per l’opacitat a l’hora de facilitar la informació requerida, la manca d’activitat, els canvis greus en les directrius econòmiques de recuperació que havíem impulsat des d’Esquerra, la paralització de projectes importants ja endegats, l’obsessió per desfer l’assoliment d’importants fites aconseguides en els darrers dos anys i, en definitiva, per la inexistència d’un projecte de poble i la incapacitat per dinamitzar i governar el nostre municipi.

En només quatre mesos del senyor Brull al capdavant de l’alcaldia hem vist com es tancava el bar la Plaça i també un forn de pa històric. Camins que teníem asfaltats ara són de terra i pols, sense voluntat de millora ni diàleg amb els afectats. Les conseqüències de la nefasta gestió municipal estan perjudicant negocis locals en un moment de recuperació econòmica, amb poca empatia i una gran prepotència per part del senyor Brull a l’hora de resoldre qüestions administratives que afecten sectors estratègics com el turístic.

Més enllà d’aquest tarannà, des del grup d’Esquerra Republicana alertem que la manca de diligència i capacitat pot portar el nostre municipi a perdre ajudes i subvencions en què havíem treballat i que havíem aconseguit des de l’alcaldia republicana, i que són del tot necessàries per fer actuacions importants per al nostre poble. Com diem per aquí, “anem cap atràs”, i compte que no prenguem mal.

La inactivitat municipal es fa encara més evident en àmbits significatius com el d’igualtat i feminisme o joventut, amb el Casal Jove tancat. I tot aquest desconcert i paràlisi es veu agreujat per propostes sense massa sentit, com la de remodelar un mercat municipal en desús per fer-hi, allí, algun dia, una ampliació de les dependències municipals. Des d’Esquerra no només ens oposem a aquest malbaratament de recursos públics, sinó que defensem que el nou ajuntament, quan s’hagi de fer, s’implanti entre Camarles i Lligallos, al costat del Centre d’Interpretació de l’Arròs, on hi havia les antigues oficines de la Cooperativa.

Esquerra Republicana continuem fidels als compromisos que vam adquirir amb la ciutadania de Camarles i Lligallos, i que ens van situar com el partit més votat, i treballem per evitar que interessos particulars apuntalats amb el transfuguisme paralitzin l’impuls del nostre poble.

Josep Antoni Navarro
Josep Antoni Navarro
portaveu municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Camarles
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies