HomeSocietatCanal Terres de l’Ebre cobrirà, des de Brussel·les, les jornades en defensa...

Canal Terres de l’Ebre cobrirà, des de Brussel·les, les jornades en defensa dels grans deltes europeus al Parlament Europeu

Un equip de dues persones de Canal Terres de l’Ebre s’ha desplaçat fins a Brussel·les, per assistir a les Jornades Informatives al Parlament Europeu on han participat diferents representants i associacions del territori afectades per la degradació del Delta com ara: la Taula del Consens del Delta, la Comunitat de Regants i el Sindicat Agrícola de l’Ebre, el Moviment en Lluita pel Delta de l’Ebre, l’Illa de Buda i INFOSA.

Aquestes jornades tenen lloc avui dimarts 14 de juny i es plantegen diversos temes d’interès per al territori ebrenc, com ara: la presentació de l’estat de degradació, les millors estratègies d’adaptació per al canvi climàtic, les solucions pràctiques i les eines per augmentar la resiliència al territori i alguns intercanvis d’opinió entre els portaveus participants.

Avui al matí ja s’ha fet la primera connexió al programa NEX matí de La Xarxa, que podeu veure aquí. Ampliarem informació a l’Ebre Notícies (15.30h) i connectarem en directe a les Connecta 10 Comarques (18.30h) que connectaran en directe amb l’equip de Canal Terres de l’Ebre.

L’aposta de Canal Terres de l’Ebre per acostar als ebrencs i les ebrenques i, a totes les televisions locals de Catalunya les Jornades en defensa dels grans deltes europeus, ha estat possible gràcies a la implicació que té Canal Terres de l’Ebre amb el territori ebrenc, en especial amb la conservació del Delta de l’Ebre.

A banda de veure’s en directe, les connexions també es reemetran durant tot el dia per la programació de Canal Terres de l’Ebre i es penjaran a l’apartat de programes de TV  d’Ebredigital. Degudament, es promocionarà a l’Instagram, Facebook i Twitter per conèixer de prop el seguiment de la jornada.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

81 + = 86

Últimes notícies