HomeSense categoriaCarme Valls i Tere Moya lideraran el Partit Demòcrata al Baix Ebre...

Carme Valls i Tere Moya lideraran el Partit Demòcrata al Baix Ebre i al Montsià

TERRES DE L’EBRE // La presidenta del Partit Demòcrata a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, ha presentat les dues candidatures per dirigir el Partit Demòcrata al Baix Ebre i Montsià. La tortosina Carme Valls i Besalduch i l’ampostina Tere Moya i Giné han estat les dos úniques candidates. “Vull agrair la feina feta pels anteriors presidents, Kilian Franch i Ivan Romeu, alhora que encoratjo a Carme Valls i Tere Moya a tirar endavant els seus projectes”, ha manifestat la presidenta.

Per la seua part, Carme Valls, ha explicat que compta amb un equip de persones preparades i compromeses per treballar per la comarca i la seua gent. “Volem que el Partit Demòcrata governi al màxim nombre de municipis del Baix Ebre, perquè quan governem la gent del Partit Demòcrata, la ciutadania hi surt guanyant”, ha dit Valls. També formaran part de l’executiva del Baix Ebre: Pere Panisello i Chavarria (Jesús), Neus Balfegó i Marsal (Ametlla), Josep Franch i Pellisé (l’Aldea), Lourdes Domènech i Mauri (Bítem), Xavi Blanch i Miró (Tortosa), Juan Antonio Caballé i Pallarés (Perelló), Andreu Curto i Castells (Deltebre), Anna Rehues i Grau (els Reguers) i Lídia Saura i Benaiges (Roquetes).

La candidata al Montsià ha posat de manifest que assumeix aquest repte amb “orgull i responsabilitat”. “Sota el lema Fem un Montsià fort, volem donar tot el potencial a la nostra comarca, sota l’horitzó del 2023”, ha explicat Moya. També formaran part de l’executiva del Montsià: René Gonel i Arasa (Masdenverge), Manel Masià Almudever (Amposta), Joan Carles Solanes Samper (la Ràpita), Núria Balagué Raga (Ulldecona), Laia Pla Coto (Santa Bàrbara), Alicia Solé Accensi (la Galera), Paco Reverter Sánchez (Alcanar) i Jennifer Reverté Ferrando (els Muntells).

Ambdós candidates seran proclamades esta tardE a les assemblees comarcals del Baix Ebre i el Montsià que se celebraran de manera telemàtica com a conseqüència de la Covid-19 després d’haver estat avalades pels associats i associades.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

53 + = 60

Últimes notícies