HomePol铆ticaCinta Farn贸s Brull, ja excercix de directora general del Consorci Memorial dels...

Cinta Farn贸s Brull, ja excercix de directora general del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre

Llicenciada en Ci猫ncies Pol铆tiques i de l鈥橝dministraci贸 per la Universitat Aut貌noma de Barcelona (UAB). Farn贸s compta amb un Mestratge en Gesti贸 P煤blica de l鈥橢scola d鈥橝dministraci贸 P煤blica de Catalunya (EAPC) junt amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i la UAB. Tamb茅 t茅 un Postgrau en Dret Local i Dret Urban铆stic de l鈥橢APC i un M脿ster en Diplom脿cia i Acci贸 Exterior del Diplocat, l鈥橧nstitut Barcelona d鈥橢studis Internacionals (IBEI) i la UPF.

脡s t猫cnica superior de la Direcci贸 General de Prevenci贸 i Extinci贸 d鈥橧ncendis i Emerg猫ncies del Departament d鈥橧nterior de la Generalitat de Catalunya des del desembre de 2022. Anteriorment, ja va estar vinculada amb el Departament de Just铆cia, Drets i Mem貌ria, exercint com a t猫cnica superior de la Direcci贸 General de Mem貌ria Democr脿tica del juliol de 2020 al desembre de 2022. Farn贸s tamb茅 ha treballat com a t猫cnica superior al Departament de Treball, a l鈥橝g猫ncia Tribut脿ria de Catalunya i al Departament de Benestar Social i Fam铆lies. A m茅s, ha exercit com a t猫cnica de gesti贸 del Servei d鈥橭cupaci贸 de Catalunya.

Cinta Farn贸s Brull substitueix Joan Baptista Forcadell, que ha exercit el c脿rrec fins ara i ha desenvolupat una bona feina al capdavant del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l鈥橢bre (COMEBE).

L鈥檕bjectiu del COMEBE

El COMEBE 茅s un ens p煤blic que t茅 per objecte recuperar la mem貌ria de la Batalla de l鈥橢bre, aix铆 com reivindicar els seus vestigis i el seu patrimoni memorial. Aquesta recuperaci贸 es du a terme a trav茅s de la recerca, la conservaci贸, el manteniment, la documentaci贸 i la difusi贸 dels espais de mem貌ria vinculats a l鈥檈sdeveniment b猫l路lic.

Alhora, el foment del patrimoni vinculat a la Batalla de l鈥橢bre vol desplegar el turisme de mem貌ria i la dinamitzaci贸 del territori.

En definitiva, posar en valor el patrimoni memorial de la Batalla de l鈥橢bre busca fomentar la sensibilitzaci贸 i promocionar la cultura de la pau i els valors democr脿tics en la nostra societat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

6 + 3 =

脷ltimes not铆cies