Balfegó, empresa líder mundial en comercialització i gastronomia de tonyina roja de l’Atlàntic i el Mediterrani per a alta restauració, ha engegat la segona edició del campionat professional de sushi d’Espanya. La trobada, a més de buscar els millors experts en l’art del sushi a Espanya amb el concurs ITAMAE Balfegó, és divulgar el coneixement de la gastronomia japonesa i crear-hi valor, tenint en compte l’auge de consum a Espanya i a tot el món.
En el marc d’aquesta competició, i associat a ella, Balfegó organitza, per segon any consecutiu, unes jornades adreçades al públic general, en què, a través d’exhibicions i tallers, es mostraran els aspectes més destacats i arrelats de la cultura nipona. Hi haurà demostracions i cursos de cal·ligrafia japonesa, ceràmica, enquadernació i pintura; exhibicions de karate, la cerimònia del te, l’art del quimono o la creació de bonsais. Les jornades ITAMAE Balfegó se celebraran els dies 17 i 18 de juny al complex Delicias Ibercaja. En aquest esdeveniment social i cultural al voltant de la cultura japonesa, els assistents també podran tastar les propostes gastronòmiques de diferents restaurants japonesos de tot el territori nacional.