HomeSocietatComença la cerca del millor shusiman professional d'Espanya i II Campionat Itamae...

Comença la cerca del millor shusiman professional d’Espanya i II Campionat Itamae 2023

Balfegó, empresa líder mundial en comercialització i gastronomia de tonyina roja de l’Atlàntic i el Mediterrani per a alta restauració, ha engegat la segona edició del campionat professional de sushi d’Espanya. La trobada, a més de buscar els millors experts en l’art del sushi a Espanya amb el concurs ITAMAE Balfegó, és divulgar el coneixement de la gastronomia japonesa i crear-hi valor, tenint en compte l’auge de consum a Espanya i a tot el món.

En el marc d’aquesta competició, i associat a ella, Balfegó organitza, per segon any consecutiu, unes jornades adreçades al públic general, en què, a través d’exhibicions i tallers, es mostraran els aspectes més destacats i arrelats de la cultura nipona. Hi haurà demostracions i cursos de cal·ligrafia japonesa, ceràmica, enquadernació i pintura; exhibicions de karate, la cerimònia del te, l’art del quimono o la creació de bonsais. Les jornades ITAMAE Balfegó se celebraran els dies 17 i 18 de juny al complex Delicias Ibercaja. En aquest esdeveniment social i cultural al voltant de la cultura japonesa, els assistents també podran tastar les propostes gastronòmiques de diferents restaurants japonesos de tot el territori nacional.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

36 + = 46

Últimes notícies