HomePolíticaMeritxell Roigé presenta la llista complerta de Junts per Tortosa

Meritxell Roigé presenta la llista complerta de Junts per Tortosa

Meritxell Roigé, alcaldessa i candidata de Junts per Tortosa, ha presentat l’equip que conforma la llista de Junts per Tortosaamb la que vol continuar transformant Tortosa”, fent-ho al renovat carrer Cervantes “exemple de la transformació feta durant aquest mandat i posant en valor la feina feta els darrers anys“.

L’alcaldessa ha reivindicat “l’acció de govern transformadora”, en espais com el carrer Cervantes, la plaça de l’Ajuntament, la plaça de la Catedral, Tortosa Cota 0, el passeig del Castell, el Complex Esportiu Win Tortosa i Win Jesús, l’Espai Joan Moreira a Ferreries (antiga SAMO) la Muralla de Santa Clara, el Museu, el carrer Barcelona al barri de Sant Llàtzer… Una transformació, segons ha explicat Roigé “que s’ha compaginat amb les accions de millora constant de la via pública, amb actuacions en voreres, parcs infantils, enllumenat, arbrat, asfalt, a tots els barris i pobles. A més, també s’ha desencallat l’adquisició dels terrens d’ADIF, on l’Ajuntament hi està construint el primer de dos aparcaments amb capacitat per a 400 vehicles i també s’ha fet efectiva la compra dels terrenys per al nou hospital, al barri de Ferreries” destacava l’alcaldessa.

I és que segons Roigé aquest ha estat un mandat en que “hem fet centenars d’actuacions a la via pública, hem continuat recuperant el patrimoni i hem atès les necessitats de la gent en una situació molt complexa com va ser la pandèmia”. A més, també ha posat en valor que “el govern municipal hem generat moltes oportunitats de desenvolupament a la ciutat, amb la creació de centenars de llocs de treball i fent possible l’arribada de noves empreses, indústries i implantacions comercials”.

Amb aquesta voluntat de seguir transformant la ciutat, l’alcaldessa ha recordat que “Junts per Tortosa comptem amb un projecte de ciutat treballat, sòlid, solvent i ambiciós però realista, projectes que properament us anirem detallant”. “Avui presentem un equip de tortosins i tortosines, un equip molt il·lusionat i capaç de seguir fent aquesta tasca de transformació de la ciutat”, ha explicat la candidata, destacant que “es tracta d’un equip de gent preparada i formada, amb molta experiència al món social, educatiu, esportiu, cultural, veïnal, associatiu, emprenedor, professional i empresarial”.

Com veieu es tracta de gent que hem treballat des de diferents vessants per fer de Tortosa una ciutat més referent, gent que ara es compromet per seguir-ho fent des de l’Ajuntament”, ha dit l’alcaldessa Meritxell Roigé, qui ha definit la candidatura com “una llista renovada però que manté l’essència del projecte”. Roigé ha recordat que “Junts per Tortosa som els únics que comptem amb un projecte per a Tortosa i per a cadascun dels cinc pobles” i en aquesta línia ha manifestat que “tenim l’equip, la il·lusió i l’experiència per continuar treballant per Tortosa, per seguir fent gran la teua Tortosa, la Tortosa de tots”.

Pel que fa als deu primers llocs, l’alcaldessa Meritxell Roigé encapçalarà la candidatura i el seguirà Jordi Sorolla al número 2. Els actuals tinents d’alcaldia Mònica Ripoll i Domingo Tomàs repetiran en 3a i 4a posició i Joan Carles Bonfill i Yolanda Cardona s’incorporen al 5è i 6è lloc. També formaran part de les primeres posicions de la llista els joves Lluís Bel, Roger Pedret i Anna Rehues, que ocuparan els números 7, 8 i 9. També repetirà l’actual tinent d’alcaldia Sisco Pepió que ocuparà la 10a posició.

El número 11 serà per a Òscar Ologaray, matemàtic vinculat a entitats socials i culturals de la ciutat. Continuen la llista ç Maria Acosta, periodista, el jove graduat en dret Christian Edwards-Westlake, membre dels abanderats de Tortosa i Iolanda Salvadó, regidora a l’EMD de Bítem. A continuació la candidata a la presidència de l’EMD de Campredó, Natàlia Curto, i els alcaldes i alcaldesses dels pobles: José Antonio Estíbalez, Lourdes Doménech, Esther Vidal i Victor Ferrando. L’exregidor Alfredo Ferré, dels Reguers, també formarà part ocupant la 20a posició i l’exalcalde Ferran Bel, amb el número 21 tancarà simbòlicament la llista.

Els suplents seran l’exdirectora de l’Institut Català de les Dones a l’Ebre, Carme Valls, l’exregidor Jordi Folqué, la regidora de l’EMD de Jesús, Susanna Gómez i els tres actuals tinents d’alcaldia restants: Ximo Martorell, Cinta Espuny i Fernando Saporta.

JUNTS PER TORTOSA

1. Meritxell Roigé i Pedrola
2. Jordi Sorolla i Duran
3. Mònica Ripoll i Castelló
4. Domingo Tomàs i Audí
5. Joan Carles Bonfill i Moreno
6. Yolanda Cardona i Ibañez
7. Lluís Bel i Alemany
8. Roger Pedret i Pijoan
9. Anna Rehues i Grau
10. Francisco (Sisco) Pepió i Herrando
11. Òscar Ologaray i Arasa
12. Maria Acosta i Curto
13. Christian Edwards-Westlake i Cuartiella
14. Iolanda Salvadó i Bonavida
15. Natàlia Curto i Aragonés
16. José Antonio Estíbalez i Panisello
17. Lourdes Doménech i Mauri
18. Esther Vidal i Sabaté
19. Víctor Ferrando i Sabaté
20. Alfredo Ferré i Fandos
21. Ferran Bel i Accensi
S1. Carme Valls i Besalduch
S2. Jordi Folqué i Borrull
S3. Susanna Gómez i Aixendri
S4. Ximo Martorell i Lluesma
S5. Cinta Espuny i Vidal
S6. Fernando Saporta i Cano

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 24

Últimes notícies