HomeUrbanismeComencen les actuacions a la Ronda del Remei per a pacificar la...

Comencen les actuacions a la Ronda del Remei per a pacificar la circulació a Alcanar

Dilluns vinent, 20 de febrer, començaran els treballs de pacificació de la circulació a la TP-3318 (Ronda del Remei) i TV-3321a (carretera Nova) a Alcanar.

La Generalitat, l’administració titular de la Ronda del Remei, farà diverses actuacions durant aquest primer trimestre de l’any amb l’objectiu de reduir la velocitat dels vehicles i garantir la seguretat dels i les vianants.  Dilluns, 20 de febrer, començarà la primera fase, que consistirà a pintar un separador de fluxos a la ronda del Remei.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar: “Al mes de novembre de l’any passat ens vam reunir amb la cap de serveis Territorial de Carreteres de les Terres de l’Ebre i el seu equip tècnic per tal de millorar la seguretat viària a la Ronda i vam presentar-los una sèrie de propostes després de parlar amb el veïnat que ara començaran a desenvolupar.”

Des del mateix dilluns, a les 11 h, estarà prohibit aparcar en tota la ronda fins a la finalització dels treballs. El trànsit passarà per les zones d’aparcament, ja que els treballs es faran al centre de la calçada. Està previst que la durada de les obres siga de dos dies.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

55 + = 61

Últimes notícies