HomeUrbanismeComencen les actuacions a la Ronda del Remei per a pacificar la...

Comencen les actuacions a la Ronda del Remei per a pacificar la circulaci贸 a Alcanar

Dilluns vinent, 20 de febrer, comen莽aran els treballs de pacificaci贸 de la circulaci贸 a la TP-3318 (Ronda del Remei) i TV-3321a (carretera Nova) a Alcanar.

La Generalitat, l鈥檃dministraci贸 titular de la Ronda del Remei, far脿 diverses actuacions durant aquest primer trimestre de l鈥檃ny amb l鈥檕bjectiu de reduir la velocitat dels vehicles i garantir la seguretat dels i les vianants.聽 Dilluns, 20 de febrer, comen莽ar脿 la primera fase, que consistir脿 a pintar un separador de fluxos a la ronda del Remei.

Joan Roig, alcalde d鈥橝lcanar:聽鈥淎l mes de novembre de l鈥檃ny passat ens vam reunir amb la cap de serveis Territorial de Carreteres de les Terres de l’Ebre i el seu equip t猫cnic per tal de millorar la seguretat vi脿ria a la Ronda i vam presentar-los una s猫rie de propostes despr茅s de parlar amb el ve茂nat que ara comen莽aran a desenvolupar.鈥

Des del mateix dilluns, a les 11 h, estar脿 prohibit aparcar en tota la ronda fins a la finalitzaci贸 dels treballs. El tr脿nsit passar脿 per les zones d鈥檃parcament, ja que els treballs es faran al centre de la cal莽ada. Est脿 previst que la durada de les obres siga de dos dies.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

36 + = 39

脷ltimes not铆cies